نمایشگاه محصولات زراعتی در ولایت بدخشان برگزار شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۳ - ۱۴:۴۲
نمایشگاه محصولات زراعتی در ولایت بدخشان برگزار شد

۳ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان به همکاری موسسه کنسرن (Concern) از طریق پروژه توانمندسازی اقتصاد خانواده نمایشگاه فرآورده های زراعتی و صنایع دستی در شهر فیض آباد مرکز ولایت بدخشان برگزار نموده است.
قاری قطب الدین دهنوی، رییس زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان هدف از راه اندازی این نمایشگاه را بازاریابی، رشد محصولات زراعتی و توانمند سازی خانواده ها و فرصت خوب جهت معرفی فرآورده های زراعتی و صنایع دستی برای دهاقین، باغداران و مالداران این ولایت دانسته است.
قطب الدین دهنوی افزوده است: جنگ های بیش از ۴۰ سال گذشته سکتور زراعت را همانند سایر زیر ساخت‌های دیگرکشور زیان‌مند ساخته است، بدون رشد زراعت کشور نمی تواند به تعالی برسد، امارت اسلامی متعهد به رشد و توسعه این سکتور در کشور می باشد .
وی علاوه کرد: طی یک‌سال گذشته ۶ فارم تحقیقاتی زراعتی و منابع طبیعی را احیا، چهار هزار متریک تُن گندم و کودکمیاوی و۱۰ هزار متریک تُن خوراکه حیوانی را برای ۸۱۰۰۰ نفر دهقان این ولایت توزیع نموده است. 
هم‌چنان راه اندازی کمپاین سراسری مبارزه با آفات و امراض نباتی، اعمار شش ذخیره آب زراعتی در ولسوالی یفتل پایان، پاک کاری کانال های زراعتی، مدیریت علفچرها و تنظیم مواشی مالداران این ولایت، توزیع گاوهای شیری، بزهای‌های نسلی برای خانواده‌های بی‌بضاعت و اعمار سربند آب زراعتی ولسوالی شهدا از دست‌آوردهای دیگر این ریاست بود است.
مولوی سیف الرحمن رییس تجارت و صنایع  بدخشان، پیرامون استفاده از محصولات زراعتی صحبت نموده، ارزش پشم قره قول و پوست حیوانات بدخشان را به سطح جهان توصیف کرده خواهان رشد زمینه فروش محصولات و فرآورده های زراعتی این ولایت گردید.
در این نمایشگاه محصولات زراعتی همچون زعفران، سیب، ناک، چهار مغز، انجیر، زردآلو خشک، توت، عسل، صنایع دستی، محصولات لبنی، سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی  در بیش از ۱۶۴ غرفه از سوی مردها و خانم ها به‌گونه جداگانه به نمایش گذاشته شده بود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۷:۳۶
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از باغ‌های انار ولسوالی ارغنداب ولایت کندهار


۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت کندهار از باغ‌های انار در ولسوالی ارغنداب این ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۲:۵۴
Background image

تحقیقات موفق در فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار

۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

مسئولان ریاست زراعت کندهار می‌گویند فارم تحقیقاتی کوه‌کران این ولایت که در سال ۱۳۹۹ هـ.ش در داخل شهر کندهار و در مساحت ۳۰ جریب زمین اعمار شده است، در بخش‌های مختلف. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۲:۵۰
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار


۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت کندهار از فارم تحقیقاتی کوه‌کران این ولایت بازدید و از. . .

بازگشت به خبرها