نمایشگاه جهانی غدا ۲۰۲۰ استانبول؛ ۱۸ شرکت از افغانستان اشتراک کردند

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۹/۵ - ۱۵:۳۷
نمایشگاه جهانی غدا ۲۰۲۰ استانبول؛  ۱۸ شرکت از افغانستان اشتراک کردند

۵ عقرب ۱۳۹۹
۱۸ شرکت از افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی جهانی غذا ۲۰۲۰ استانبول، برای نمایش محصولات زراعتی کشور جهت دریافت قراردادهای فروش، شرکت کردند.
حبیب‌الله حبیبی رییس انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت که در این نمایشگاه به نماینده‌گی از وزارت زراعت شرکت کرده است، می‌گوید با هم‌آهنگی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و به کمک اداره انکشاف بین‌المللی ایالات متحده امریکا USAID، زمینه‌ی اشتراک ۱۸ شرکت از افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی گلفوود ۲۰۲۰ استانبول فراهم شد و این شرکت‌ها محصولات‌شان را در نمایشگاه یاد شده به نمایش گذاشتند.
آقای حبیبی می‌افزاید میوه‌ی خشک، زعفران، انجیر، زیره و نباتات طبی از محصولات افغانستان است که در نمایشگاه جهانی غذا ۲۰۲۰ نمایش داده شده است و امید داریم که قراردادهای خوبی را برای شرکت‌های افغانستان به منظور افزایش صادرات، به دست بیاوریم.
باید گفت که در این نمایشگاه ۵۰۰ کمپنی و ۴۵ کشور شرکت کرده‌اند

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۵۴
Background image

توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن خوراکه برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در تخار

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن متریک خوراکه مرغ برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت تخار، از سوی مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز – افغانستان، در هماهنگی با ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

ایجاد اتحادیه لبنیات در تخار؛ گامی برای انسجام و توسعه سکتور لبنیات

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست مشورتی ایجاد اتحادیه لبنیات با اشتراک ۵۲ تن از لبنیات‌فروشان و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی شهر تالقان و ولسوالی‌های همجوار، به هدایت ریاست عمومی خدمات مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

افزایش بی‌سابقه تولید عسل در کندهار؛ ۴۴.۴ تُن عسل در فصل بهار تولید و به بازار عرضه شد

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، در فصل بهار سال ۱۴۰۵ خورشیدی، تولید عسل در این ولایت در مقایسه با مدت مشابه سال. . .

بازگشت به خبرها