نظارت و بررسی مراکز پخش و توزیع اسپرم منجمد حیوانات در ولایت کاپیسا

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱ - ۱۴:۳۱
نظارت و بررسی مراکز پخش و توزیع اسپرم منجمد حیوانات در ولایت کاپیسا

۱ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
بر اساس مکتوب واصله از ریاست عمومی مالداری و صحت حیوانی وزارت زراعت و آبیاری و هدایت رهبری اداره زراعت ولایت کاپیسا، مراکز پخش و توزیع اسپرم منجمد حیوانات در ولایت کاپیسا مورد نظارت و بررسی قرار گرفت.
در این نظارت، کارمندان آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی به رهبری داکتر عبدالخلیل رحمانی، آمر خدمات مالداری و صحت حیوانی، به همراه مدیران القاح مصنوعی، از مراکز پخش و توزیع اسپرم منجمد در مرکز کاپیسا و ولسوالی حصه دوم کوهستان بازار خمرو بازدید کردند. این مراکز، که به طور قانونی تحت نظارت شرکت‌های معتبر قرار دارند، مورد بررسی قرار گرفتند.
در این بررسی‌ها، اسپرم‌های منجمد حیوانات به اساس جدول مشخصات چک و بررسی شدند. در صورت شناسایی اسپرم‌های منجمد غیرقانونی یا قاچاق، مطابق ماده (38) شرطنمانه تورید اسپرم منجمد حیوانات، تمامی اسپرم‌ها ضبط، محو و نابود خواهند شد. همچنین افراد و اشخاص متقلب و جعل‌کار به مراجع عدلی و قضایی معرفی خواهند شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۴:۲۹
Background image

ورکشاپ معیشت بدیل با حضور مسئولان چندین اداره داخلی و خارجی در وزارت زراعت برگزار شد

۳۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ معیشت بدیل با حضور مسئولان وزارت‌های زراعت، آبیاری و مالداری، صنعت و تجارت، انرژی و آب، امور داخله، احیا و انکشاف دهات، کار و امور اجتماعی، صحت عامه، دفتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۳:۴۹
Background image

نظارت از روند توزیع وسایل پروسس لبنیات و میوه‌جات برای زنان روستایی در ولسوالی چاه‌آب

۳۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که از روند توزیع وسایل پروسس لبنیات و میوه‌جات برای زنان روستایی در ولسوالی چاه‌آب نظارت به‌عمل آمده است.
به گفته‌ی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۲:۴۵
Background image

در ولسوالی مارجه‌ی ولایت هلمند باغ ۱۰۰ جریبه‌ی خرما احداث می‌شود

۳۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
با تشویق و همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند، یکی از سرمایه‌گذاران محلی قصد دارد در ۱۰۰ جریب زمین در ولسوالی مارجه باغ خرما. . .

بازگشت به خبرها