نظارت و ارائه مشوره‌های تخنیکی برای باغداران در بگرامی کابل

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۳ - ۱۴:۵۴
نظارت و ارائه مشوره‌های تخنیکی برای باغداران در بگرامی کابل

کارمندان بخش ترویج باغداری و حفظ الصحه نباتی ریاست زراعت کابل در ولسوالی بگرامی از باغ‌های بادام و زردآلو در این ولسوالی بازدید کرده و وضعیت آن‌ها را بررسی کردند.
در این برنامه، از یک باغ که دارای ۶۰۰ اصله درخت بادام و زردآلو بود، نظارت و کنترول صورت گرفت. کارشناسان زراعتی ضمن بررسی وضعیت درختان، مشوره‌های تخنیکی را در زمینه‌های مختلف از جمله مدیریت آفات، نحوه آبیاری، اصلاح خاک و بهبود حاصل‌دهی برای باغداران ارائه کردند.
به  گفته مسوولان برنامه‌های نظارتی و آموزشی برای حمایت از باغداران ادامه خواهد داشت تا آنان بتوانند با استفاده از روش‌های علمی، باغ‌های خود را به‌صورت بهتر مدیریت کنند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها