نظارت رئیس زراعت پروان از مرکز آموزشی و تحقیقات زراعتی

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳۰ - ۱۲:۳۳
نظارت رئیس زراعت پروان از مرکز آموزشی و تحقیقات زراعتی

۳۰ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی روح‌الله روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان از فعالیت‌ها و تجارب تحقیقاتی کشت گندم و جو در مرکز آموزشی و تحقیقات زراعتی این ولایت نظارت به عمل آورد.
در آغاز، بریالی ملک‌زاده آمر مرکز آموزشی و تحقیقات زراعتی در رابطه به چگونگی تطبیق تجارب تحقیقاتی، اهداف این تحقیقات و روند اجرایی آن معلومات ارائه کرد. وی همچنان مشکلات موجود را با رئیس اداره زراعت شریک ساخت و وعده همکاری لازم را دریافت نمود.
رئیس اداره زراعت پروان، فعالیت‌های تحقیقاتی را در راستای انکشاف زراعت و رسیدن به خودکفایی کشور در محصولات زراعتی بسیار مهم دانسته، و بر تلاش بیشتر متخصصین برای تطبیق هرچه بهتر تحقیقات زراعتی هدایت لازم داد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۶
Background image

توزیع وسایل مالداری برای ۲۹۱ مستفیدشونده در ولسوالی چهار بولک

۲۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای حمایت از مالداران، وسایل و تجهیزات مالداری برای ۲۹۱ نفر مستفیدشونده در ۷ قریه ولسوالی چهار بولک توزیع گردید. این برنامه پس از سروی قبلی مستفیدشوندگان و سپری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۵
Background image

توزیع وسایل نجات به ارزش بیش از ۱٫۸ میلیون افغانی در ننگرهار

۲۷ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با همکاری تخنیکی اداره مهاجرت دنمارک «دانچر رفوجی کونسل» و حمایت مالی اتحادیه اروپا و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۵
Background image

توزیع کنجاره متراکم ترکیبی برای مالداران ولسوالی چمتال

۲۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که روند توزیع کنجاره متراکم ترکیبی برای مالداران ولسوالی چمتال این ولایت تطبیق گردید.
بر اساس معلومات ارائه‌شده، این. . .

بازگشت به خبرها