نظارت تخنیکی از اعمار ۲۵ ذخیره‌خانه پیاز و کچالو در ولسوالی اشکاشم بدخشان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۳۱
نظارت تخنیکی از اعمار ۲۵ ذخیره‌خانه پیاز و کچالو در ولسوالی اشکاشم بدخشان

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان به هدف ارزیابی کیفیت پروژه‌های انکشافی، روند اعمار ۲۵ ذخیره‌خانه پیاز و کچالو را در ولسوالی اشکاشم مورد بررسی قرار داد.
این نظارت براساس پیشنهاد آمریت امور زراعتی و به هدایت مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت بدخشان، انجام شد. تیم تخنیکی متشکل از انجینر عبدالله از آمریت منابع طبیعی و انجینر نذیر احمد از آمریت نقشه‌برداری، به ولسوالی اشکاشم اعزام شدند و در مدت دو روز، جریان کار پروژه را از نگاه تخنیکی مورد ارزیابی قرار دادند.
تیم نظارت‌کننده پس از بررسی دقیق، نکات اصلاحی و پیشنهادات لازم را به منظور بهبود کیفیت تطبیق پروژه در یک گزارش رسمی با موسسه تطبیق‌کننده شریک ساختند.
این پروژه به ارزش بیش از ۲۵ میلیون افغانی، از سوی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد تمویل و از طریق موسسه ارتقای اجتماعی افغانستان (سو) در هماهنگی با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان تطبیق می‌گردد. هدف از تطبیق این پروژه، افزایش ظرفیت نگهداری محصولات زراعتی و کاهش ضایعات آن در این ولسوالی عنوان شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۳:۳۵
Background image

دیدار رییس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت با معاون والی ولایت نیمروز

۲۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی قدرت‌الله حقیار رییس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس هیأتی، با مولوی تورجان احمدی معاون والی ولایت نیمروز دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۲:۲۹
Background image

توزیع ۲ هزار و ۵۰۰ اصله نهال چارمغز در ولسوالی نجراب

۲۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور احیا و گسترش جنگلات چارمغز، آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا با هیأت ولایتی به ولسوالی نجراب سفر نموده و ۲ هزار و ۵۰۰ اصله نهال. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۰:۲۳
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان سه کمپنی روسی

۲۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری با مسوولان سه کمپنی روسی، شامل غلام یحیی چاوش رییس کمپنی گروپ کابل مسکو، لیونت گوریاچوک معاون شرکت افغان پروم میتال و الیکسی. . .

بازگشت به خبرها