نظارت بر پروژه احیا و حفاظت جنگلات در ولایت کاپيسا

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۲۶ - ۱۲:۵۲
نظارت بر پروژه احیا و حفاظت جنگلات در ولایت کاپيسا

۲۶ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا از جریان کار تخنیکی پروژه احیا و حفاظت جنگلات پسته و چهارمغز دیدن کردند.
در این بازدید که به رهبری مولوی محمدرحیم نعمانی رئیس زراعت ولایت کاپيسا و هیئت همراه انجام شد، روند هموارکاری، آماده‌سازی و پلات‌بندی ۶ جریب زمین در فارم جنگلات شوخی مورد بررسی قرار گرفت. این پروژه با هدف احیای و احداث قوریه جهت تولید نهال برای تقویت سرسبزی و تقویت اقتصاد جوامع محلی و تأمین نیازمندی‌های امارت اسلامی و مردم ولایت کاپيسا راه‌اندازی شده است.
در اجرای این پروژه، ۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۵۰ نفر به طور غیرمستقیم مستفید خواهند شد. پیش‌بینی می‌شود که در مدت ۳ تا ۵ سال آینده، بیش از ۵۰ هزار اصله نهال مختلف‌النوع در این منطقه تولید گردد.
این پروژه نه تنها به احیای جنگلات کمک می‌کند، بلکه موجب حفاظت از خاک، تقویت آب‌های سطحی و زیرزمینی و جلوگیری از سیلاب‌ها خواهد شد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۹:۲۶
Background image

سفر وزیر زراعت به سمنگان برای آغاز روند توزیع گندم و کمک نقدی به مهاجرین بازگشته

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، روند توزیع گندم از ذخایر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کمک‌های نقدی برای مهاجرین بازگشته  به کشور، طی مراسمی با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۲۰
Background image

سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به ولسوالی چهاربرجک

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نیازمحمد وهاج رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، به‌منظور بررسی وضعیت امور زراعتی، مالداری و منابع طبیعی، به ولسوالی چهاربرجک سفر نمود.
در جریان این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۱۱
Background image

توزیع مواد خوراکی حیوانی برای مالداران در ولسوالی شولگره بلخ

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور حمایت از مالداران و تقویت سکتور مالداری، روند توزیع مواد خوراکی حیوانی در ولسوالی شولگره ولایت بلخ به ۱۰۰ مالدار در سطح ۵ قریه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها