نظارت بر روند خریداری و تخلیه گندم در سیلوی هرات

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۱۵ - ۱۱:۲۶
نظارت بر روند خریداری و تخلیه گندم در سیلوی هرات

۱۵ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
 مولوی محمد نسیم سحر آمر امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری هرات، به همراه کمیته تخنیکی خریداری گندم‌های مازاد از نزد دهقانان، روند خریداری و تخلیه گندم را در سیلوی هرات نظارت و کنترل کردند.
 این خریداری بر اساس هدایت مقامات رهبری امارت اسلامی افغانستان انجام می‌شود و گندم‌های مازاد در سیلوهای امارت اسلامی افغانستان در سطح هر زون به منظور رسیدگی به حالت اضطرار ذخیره‌سازی می‌شوند.
بر اساس اطلاعات ارائه‌شده، قرار است در این پروسه در ولایت هرات به مقدار ۳ هزار ۸۷۷ متریک تن گندم مازاد از نزد دهقانان به قیمت‌های مناسب خریداری و در سیلوی هرات ذخیره گردد. تا کنون، مقدار ۲ هزار ۶۵۲.۹۵ متریک تن گندم خریداری و به‌طور موفقیت‌آمیز در سیلوی هرات تخلیه و ذخیره‌سازی شده است. این اقدام به منظور تأمین امنیت غذایی و مدیریت بهینه منابع در شرایط اضطراری صورت می‌گیرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها