نظارت از کلینیک‌ها و دواخانه‌های حیوانی در شهر پلخمری

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۵ - ۱۰:۴۲
نظارت از کلینیک‌ها و دواخانه‌های حیوانی در شهر پلخمری

۱۵ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئتی از کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان از کلینیک‌ها و دواخانه‌های حیوانی در شهر پلخمری نظارت و بررسی کردند.
در ترکیب این هییت داکتر تاج محمد احمدزی، آمر خدمات مالداری و صحت حیوانی، داکتر شفیع‌الله ستانکزی، مدیر عمومی صحت حیوانی و داکتر ویس‌الدین نبی‌زاده حضور داشتند.
در جریان این بررسی، مدیر عمومی صحت حیوانی برای مسئولین دواخانه‌ها رهنمودهای لازم ارائه کرد و بر رعایت اصول حفظ‌الصحه تأکید شد. همچنین، مقدار ۱۳۰ قلم دواهای تاریخ‌گذشته از بازار جمع‌آوری شد.a

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۹:۵۲
Background image

افتتاح سردخانه سه‌هزار متریک‌تُنی در ولایت کابل


۲۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
یک سردخانه میوه تازه به نام «سردخانه حبیب جمال‌زوی» با ظرفیت سه‌هزار متریک تُن، به هزینه ۳ میلیون دالر و در مساحت شش جریب زمین در پارک صنعتی ولسوالی ده‌سبز ولایت کابل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۶
Background image

توزیع وسایل مالداری برای ۲۹۱ مستفیدشونده در ولسوالی چهار بولک

۲۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای حمایت از مالداران، وسایل و تجهیزات مالداری برای ۲۹۱ نفر مستفیدشونده در ۷ قریه ولسوالی چهار بولک توزیع گردید. این برنامه پس از سروی قبلی مستفیدشوندگان و سپری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۵
Background image

توزیع وسایل نجات به ارزش بیش از ۱٫۸ میلیون افغانی در ننگرهار

۲۷ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با همکاری تخنیکی اداره مهاجرت دنمارک «دانچر رفوجی کونسل» و حمایت مالی اتحادیه اروپا و. . .

بازگشت به خبرها