نظارت از کشت خزانی گندم بریدر سیت در فارم تحقیقاتی شوخی ولایت کاپیسا

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۲۹ - ۱۰:۱۹
نظارت از کشت خزانی گندم بریدر سیت در فارم تحقیقاتی شوخی ولایت کاپیسا

۲۹ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا مولوی محمدرحیم نعمانی همراه با غلام سعید آمر تنظیم منابع طبیعی و شمس‌الحق شمس مدیر عمومی تحقیقات زراعتی، از روند کشت گندم بریدر سیت در فارم تحقیقاتی شوخی نظارت کردند.
این کشت شامل چهار تجربه گندم از بخش‌های اصلاح و امراض می‌باشد که ۲۹۹ تریتمنت را در بر می‌گیرد. روند کشت با موفقیت و مطابق رهنمودهای ریاست عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی وزارت زراعت اجرا می‌شود.
بر اساس پلان سال جاری، در این فارم دو نوع گندم در مساحت ۵ هزار  متر مربع نیز کشت شده بود که نتایج آن به وزارت زراعت ارسال شده است. این فعالیت‌ها بخشی از تلاش‌های ریاست زراعت ولایت کاپیسا برای ارتقای سطح تحقیقات و بهبود کشت و زراعت در این ولایت می‌باشد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۴:۲
Background image

ارائه آموزش‌های عملی برای محصلان پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر و پوهنتون این ولایت، محصلان صنف دوم پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر جهت فراگیری آموزش‌های عملی به ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۱:۸
Background image

سروی و شناسایی دهقانان سبزی‌کار در ولسوالی خاکجبار انجام شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت کابل در  ولسوالی خاکجبار با همکاری کارمندان مؤسسه استارز، روند سروی و شناسایی دهقانان و باغداران را به هدف حمایت از سکتور زراعت در این ولسوالی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۰:۵۱
Background image

در شهر قندهار و چهار ولسوالی، ۷۲۰۰ نهال جدید میوه‌دهنده غرس شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری قندهار، با حمایت مالی مؤسسه بشری و خیریه کشور ترکیه (آی‌اچ‌اچ) و تحت نظارت مستقیم آمریت امور زراعتی،. . .

بازگشت به خبرها