نظارت از پروژه‌های انکشافی موسسه اکتید در ولایت سمنگان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۹:۱۲

تیم نظارتی آمریت تنظیم منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از روند کار و فعالیت‌های پروژه‌های انکشافی موسسه اکتید در این ولایت بازدید و نظارت به عمل آورد.
پروژه‌های مورد نظارت شامل چکدم قریه تسمه، چکدم قریه حسن‌خیل، چکدم قریه کوکجر و کانال قریه دره زندان می‌باشد. بر اساس معلومات ریاست زراعت سمنگان، کار پروژه‌های چکدم قریه تسمه و کانال دره زندان تکمیل شده و به بهره‌برداری سپرده شده است، در حالی‌که فعالیت‌های چکدم قریه حسن‌خیل و کوکجر عملاً در ساحه جریان دارد و حدود ۹۵ درصد پیشرفت فزیکی داشته است.
در جریان بازدید، انجنیر آمریت تنظیم منابع طبیعی ریاست زراعت بر رعایت معیارهای تخنیکی، استانداردهای ساخت‌وساز و اصول ایمنی تأکید نمود.
همچنان در پروژه چکدم قریه حسن‌خیل، به دلیل استفاده از سنگ کوهی با کیفیت پایین و خاصیت تباشیری، به شرکت قراردادی هدایت داده شد تا از آن نوع سنگ استفاده نکند. همچنان به استادکاران تأکید گردید تا در بخش سنگ‌چینی دقت لازم را به‌خرج داده و مطابق پروپوزل پروژه کار نمایند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۵:۸
Background image

تثبیت ۵۰۰ جریب زمین برای ایجاد سردخانه‌های عصری در ولسوالی بگرام، ولایت پروان

۲۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظ‌الله تعالی، قرار است زمین برای ایجاد و ساخت سردخانه عصری‎‌ در ولایت مختلف کشور تثبیت گردد که به این منظور هیئت مختلط از ریاست زراعت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۲۱
Background image

صادرات بیش از دو تُن عسل طبیعی ولایت بلخ به بازارهای خارجی

۲۲ جدی۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای حمایت از تولیدات داخلی و توسعه سکتور مالداری، در جریان سال ۱۴۴۷ هجری قمری، بیش از دو تُن عسل طبیعی تولید ولایت بلخ با همکاری زنبورداران و انجمن‌های فعال این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۵
Background image

برگزاری جلسه عوایدی در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان 

۲۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هفته‌وار گزارش‌دهی عوایدی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با حضور رئیس این اداره، نماینده اداره مستوفیت، آمرین شعبات، مدیر عمومی مالی و اداری و اعضای. . .

بازگشت به خبرها