نظارت از قصابی‌ها و غرفه‌های فروش محصولات حیوانی در ولسوالی حصه دوم کوهستان ولایت کاپیسا

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۸ - ۱۰:۴۵
نظارت از قصابی‌ها و غرفه‌های فروش محصولات حیوانی در ولسوالی حصه دوم کوهستان ولایت کاپیسا

۸ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، از ۱۱ باب قصابی و ۲۷ غرفه فروش محصولات حیوانی در بازار جمال‌آغه، ولسوالی حصه دوم کوهستان، نظارت و بررسی کرد.
این نظارت که توسط کارمندان فنی مدیریت عمومی صحت حیوانی و مدیریت عمومی کنترول محصولات حیوانی انجام شد، به هدف جلوگیری از فروش محصولات حیوانی بی‌کیفیت، فاسد و مصاب به امراض ساری صورت گرفت.
در جریان این بررسی، سه کیلوگرام گوشت و شش کیلوگرام محصولات حیوانی فاسد ضبط و با همکاری کارمندان شاروالی محو و دفن گردید.
این اقدام بخشی از تلاش‌های ریاست زراعت برای اطمینان از عرضه محصولات سالم و جلوگیری از انتقال بیماری‌های مهلک به شهروندان است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS