نظارت از فروشگاه‌های عسل در ناحیه پنجم شهر هرات

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۱:۱۱
۲۲۲۲

۲۳ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات از فروشگاه‌های عسل در ناحیه پنجم شهر هرات نظارت به عمل آورد.
در این بررسی تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت ولایت هرات، نمونه‌هایی از عسل جهت تعیین کیفیت به لابراتوار ارسال شد و چندین بوتل عسل تاریخ‌گذشته جمع‌آوری گردید. همچنین، به فروشندگان تأکید شد که از عرضه عسل تقلبی و بدون لیبل خودداری نمایند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۳۳
Background image

نشست رئیس زراعت بدخشان با مسئول ولایتی کمیته هالند برای افغانستان

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی امان الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با مسئول ولایتی دفتر کمیته هالند برای افغانستان دیدار کرده و پیرامون تطبیق یک پروژه مهم در بخش مالداری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۳۰
Background image

امضای قرارداد دو میلیون دالری میان شرکت‌های افغان و ازبکستانی در بخش تولید طیور

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
در حاشیه دیدار وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با مقامات ازبکستانی، قرارداد همکاری به ارزش دو میلیون دالر میان شرکت «همکار پرنده» از جانب ازبکستان و شرکت «یشلر سمرقند». . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۲۶
Background image

در نورستان به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های کاری برای کارمندان عشر و زکات، موترسایکل توزیع شد

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
در چارچوب ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، به‌منظور تطبیق مؤثرتر امور و تقویت سهولت‌های کاری مدیران ولسوالی‌ها، از سوی ریاست عمومی. . .

بازگشت به خبرها