نظارت از دکان‌های ادویه فروشی زراعتی و کلینیک‌های صحت حیوانی در ولسوالی میر بچه کوت

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۵ - ۱۲:۴۳
نظارت از دکان‌های ادویه فروشی زراعتی و کلینیک‌های صحت حیوانی در ولسوالی میر بچه کوت

۲۵ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت ولایت کابل در  ولسوالی میر بچه کوت، از دکان‌های ادویه فروشی زراعتی و مالداری و کلینیک‌های صحت حیوانی واقع در بازار این ولسوالی نظارت و بررسی کردند.
در جریان این نظارت، جواز فعالیت، حضور شخص مسلکی مطابق به جواز، تاریخ مصرف ادویه‌های موجود و سایر اصول مرتبط به‌دقت بررسی شد. همچنین تأکید گردید که فروش خوراکه‌های حیوانی در کنار ادویه‌ها و کودهای کیمیاوی در دکان‌های یادشده ممنوع است.
در نتیجه این نظارت، ۲۰ بوتل ادویه تاریخ گذشته از دکان‌ها جمع‌آوری شد و اقدامات لازم جهت جلوگیری از تکرار چنین مواردی انجام شد. این اقدام در راستای بهبود خدمات زراعتی و حفاظت از صحت حیوانی در این ولسوالی صورت گرفته است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۹:۳۵
Background image

معین زراعت و مالداری وزارت زراعت کار ساخت یک چکدم بزرگ به ارزش ۵۰۰ هزار دالر امریکایی را در کندهار افتتاح کرد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت کندهار، کار ساخت یک چکدم بزرگ را به ارزش نزدیک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۵:۴۴
Background image

جلسه دعوت و ارشاد وزارت زراعت برگزار شد

۳۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه دعوت و ارشاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری این وزارت، با حضور مسئولان ریاست دعوت و ارشاد و شماری از رؤسای مرکزی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۰:۲۳
Background image

توزیع تخم رشقه و کود سیاه برای ۸۰ دهقان در دو ولسوالی کابل

۳۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری کمیته هالند (DCA)، ۲۴۰ کیلوگرام تخم رشقه و یک‌هزار و ۶۸۰ کیلوگرام کود سیاه را همراه با وسایل. . .

بازگشت به خبرها