نظارت از جریان کار ساخت دیوار استنادی قریه جورغل ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۹ - ۱۴:۳۲
نظارت از جریان کار ساخت دیوار استنادی قریه جورغل ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا

۹ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت ولایت کاپیسا در سفری عازم ولسوالی نجراب شده بعد از دیدار با کارمندان مدیریت خدمات زراعتی با تیم همراهش به منطقه جورغل رفته از جریان کار اعمار دیوار استنادی گبیونی دیدن نمودند.
دیوار مذکور بطول ۳۰ متر، عرض ۲ متر و ارتفاع ۵ متر جهت استحکام سواحل دریا و حفاظت از پل عمومی در جوار مسجد خواجه‌ها ساخته می‌شود. 
کار اعمار این دیوار در ۲۰ قوس آغاز گردیده‌ و در آن ۲۲ تن مصروف کار می‌باشند. کار این پروژه حدود ۳۰ فیصد تکمیل گردیده است. این پروژه در همکاری موسسه پاملرنه تطبیق می‌گردد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۸:۵۴
Background image

جلسه تثبیت آنتن‌های مخابراتی در وزارت زراعت برگزار شد

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تثبیت و تنظیم آنتن‌های مخابراتی تحت ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مسئولان وزارت مالیه و ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

بازگشت به خبرها