نظارت از جریان چندین فعالیت بنیاد آغاخان در ولایت بغلان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۲ - ۱۲:۳۱
نظارت از جریان چندین فعالیت بنیاد آغاخان در ولایت بغلان

۱۲ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلات از روند توزیع خوراکه فیل مرغ و خوراکه حیوانی بنیاد آغاخان نظارت نمود.
در فعالیت اول از جریان توزیع خوراکه فیل مرغ برای ۲۰ فامیل  بی‌بضاعت نظارت شد که در چارچوب پروژه تقویت تاب‌آوری و سیستم غذا راه‌اندازی شده‌است. 
از سوی دیگر در چارچوب همین پروژه کارمندان اداره زراعت بغلان از روند توزیع خوراکه حیوانی برای ۵۹ فامیل بی‌بضاعت نظارت نمودند.این فامیل‌ها قبلا از پروژه توزیع بز و بزغاله‌های این بنیاد مستفید شده ‌بودند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها