نظارت از جریان فعالیت قصابان شهر مزار شریف

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۴/۱۷ - ۱۰:۳۳
نظارت از جریان فعالیت قصابان شهر مزار شریف

کمیسیون موظف کنترول صنف قصابان شهر مزارشریف متشکل از نماینده‌گان اداره زراعت، شاروالی و مسلخ از جریان فعالیت قصابان نظارت نمودند.
این نظارت به هدف عرضه گوشت معیاری صحی، با کیفیت و عاری از امراض برای شهروندان و جلوگیری از کشتار خودسرانه و غیر صحی حیوانات می‌باشد. برای این قصابان تاکید گردید که حیوانات شان را در مسلخ دولتی ذبح نمایند تا توسط افراد مسلکی معاینه گردیده و گوشت صحی و بدون مرض به مردم عرضه گردد.
در جریان این نظارت وارزیابی قصابی ‌های نواحی مزارشریف به تعداد ۴ راس بز، بز، گوسفند و گاو جهت معاینه به مسلخ انتقال گردید. همچنان ۱ دربند دوکان قصابی ازرسته چپن فروشی بنابر تخلف الی امرثانی مهر و لاک شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۹:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی منابع طبیعی با مسئولین دفتر ارتباط پروژه 

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  در دیداری با مسئولین دفتر ارتباط (پروژه TLO)، برنامه‌ها و پروژه‌های احیای منابع طبیعی در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۹:۲۹
Background image

نشست مشورتی رهبری وزارت زراعت با هیئت چینایی درباره اعمار سه باب سردخانه

۱۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست مشورتی به هدف هماهنگی بیشتر برای اعمار سه باب سردخانه در ولایات مختلف کشور، امروز تحت سرپرستی مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

BACK TO NEWS