نظارت از جریان فعالیت فارم‌‌های مرغ در ولایت دایکندی

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۵/۹ - ۱۱:۳
نظارت از جریان فعالیت فارم‌‌های مرغ در ولایت دایکندی

۹ اسد ۱۴۰۲  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از جریان فعالیت فارم‌های مرغ شیر محمد، نعمت الله عظیمی و جان محمد در منطقه پای کوتل تمزان مرکز آن ولایت نظارت نمود.
این نظارت از طرف کارمندان آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت  صورت گرفت و در نیز در بخش کشتارگاه مرغ و رعایت حفظ‌الصحه این فارم‌ها هدایات و توصیه‌هایی داده شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۴:۲
Background image

برگزاری برنامه‌های آموزشی سازگاری زراعت و مالداری با تغییرات اقلیم در تخار

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با تأثیرات اقلیم، برنامه‌های آموزشی آگاهی‌دهی برای دهقانان را در مرکز این ولایت و چهار ولسوالی آن برگزار. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۳:۱۳
Background image

روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولایت پکتیکا آغاز شد

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با همکاری مؤسسه اکشن‌اید و به حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت ملل متحد، روند توزیع تخم‌های اصلاح. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۳:۳
Background image

تلاش‌ها برای گسترش کشت آفتاب‌گردان در کندهار؛ نشست مشترک با نمایندگان اداره «تیکا» برگزار شد

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف گسترش کشت و توسعه نبات آفتاب‌گردان، نشستی در ریاست زراعت ولایت کندهار میان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری. . .

بازگشت به خبرها