نظارت از جریان فعالیت‌ مرغ‌پروری و ماهی‌پروری‌های ولایت کاپیسا

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۷ - ۱۵:۳۳
نظارت از جریان فعالیت‌ مرغ‌پروری و ماهی‌پروری‌های ولایت کاپیسا

۲۷ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
کارمندان آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت ولایت کاپیسا همراه با  کارمندان آمریت ترویج طیور از جریان فعالیت‌ فارم‌های ماهی پروری و مرغ ‌پروری نظارت نمودند.
این کار به‌منظور معلوم  نمودن فارم‌های مرغداری بشکل واقعی، فعال وغیر فعال، موقعیت و ظرفیت فارم‌های تخمی و گوشتی و ماهی صورت گرفت و نیز مشکلات و پیشنهادات فارم داران شنیده شد. 
همچنان متخصصان سهم‌دار این فعالیت نظریات سازنده شان را با فارم‌ داران شریک نمودند تا در کار و بار شان بهبود بیاید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها