نظارت از جریان تطبیق کمپاین واکسین مواشی در جوزجان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۱۰:۱۳
نظارت از جریان تطبیق کمپاین واکسین مواشی در جوزجان

۱۷ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
از جریان تطبیق کمپاین واکسین مواشی در ولسوالی‌های آقچه و فیض‌آباد ولایت جوزجان نظارت و کنترول صورت گرفت.
در ولسوالی فیض‌آباد، آمر مالداری و صحت حیوانی همراه با مدیر صحت حیوانی این اداره به منظور بررسی روند واکسیناسیون مواشی به این ولسوالی سفر کرده و از جریان تطبیق واکسین PPR و FMD و همچنین فعالیت دواخانه‌های محل نظارت نمودند. مسئولان ضمن تأکید بر اهمیت این کمپاین، به مشکلات مالداران رسیدگی کرده و وعده هر نوع همکاری را برای ارائه خدمات بهتر مالداری سپردند.
هدف از این کمپاین، جلوگیری از شیوع بیماری‌های طاعون و طبق در مواشی و بهبود وضعیت مالداران در این ولسوالی‌ها می‌باشد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۹:۵۲
Background image

افتتاح سردخانه سه‌هزار متریک‌تُنی در ولایت کابل


۲۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
یک سردخانه میوه تازه به نام «سردخانه حبیب جمال‌زوی» با ظرفیت سه‌هزار متریک تُن، به هزینه ۳ میلیون دالر و در مساحت شش جریب زمین در پارک صنعتی ولسوالی ده‌سبز ولایت کابل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۶
Background image

توزیع وسایل مالداری برای ۲۹۱ مستفیدشونده در ولسوالی چهار بولک

۲۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای حمایت از مالداران، وسایل و تجهیزات مالداری برای ۲۹۱ نفر مستفیدشونده در ۷ قریه ولسوالی چهار بولک توزیع گردید. این برنامه پس از سروی قبلی مستفیدشوندگان و سپری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۵
Background image

توزیع وسایل نجات به ارزش بیش از ۱٫۸ میلیون افغانی در ننگرهار

۲۷ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با همکاری تخنیکی اداره مهاجرت دنمارک «دانچر رفوجی کونسل» و حمایت مالی اتحادیه اروپا و. . .

بازگشت به خبرها