نظارت از توزیع کیت مالداری و مواد خوراکه حیوانی در ولایت سمنگان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۱ - ۱۰:۷
نظارت از توزیع کیت مالداری و مواد خوراکه حیوانی در ولایت سمنگان

از روند توزیع کیت مالداری و مواد خوراکه حیوانی برای دو صد مالدار، که از سوی دفتر اکتید مقیم  ولایت سمنگان تهیه شده بود، نظارت به عمل آمد. در این برنامه، داکتر کرام‌الدین محمودی آمر مالداری و صحت حیوانی، به نمایندگی از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری، سخنرانی جامعی پیرامون استفاده درست از مواد خوراکه حیوانی و کیت مالداری ارائه کرد و به مالداران توضیحات لازم داده شد.
تعداد مستفیدین این برنامه ۲۰۰ نفر مالدار در چهار واحد، شامل ایبک، فیروزنخچیر، حضرت سلطان و دره صوف بالا بود. در هر واحد ۵۰ مالدار حضور داشتند که هر نفر ۲۰۰ کیلوگرام مواد خوراکه حیوانی، یک پایه پمپ دواپاش، یک ثوب لباس، یک عدد عینک، یک جوره دستکش، یک جوره موزه و یک کیلوگرام ادویه تیگوفون دریافت کردند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۹:۵۱
Background image

دیدار هیأت اعزامی مقام وزارت زراعت  با رئیس زراعت تخار

۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

هیأت اعزامی مقام وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مفتی عبدالغفور بخاری رئیس اداری مقام وزارت، حشمت‌الله شهرانی مشاور مقام وزارت  با قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۹:۳۸
Background image

برای دو هزار خانواده مهاجر عودت‌کننده در  ژیری کندهار زمین توزیع شد

۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۲ شعبان المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

بر بنیاد هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، برای مهاجران عودت‌کننده به کشور، ریاست شهرسازی و مسکن ولایت کندهار با همکاری ریاست زراعت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۴:۵۷
Background image

تثبیت موازی یک‌هزار جریب زمین برای ساخت سردخانه‌های عصری در دایکندی


۳۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای تطبیق حکم مقام عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی مبنی بر تثبیت موازی یک‌هزار جریب زمین جهت ایجاد و ساخت سردخانه‌های عصری، روند تثبیت زمین‌های مورد نظر در. . .

بازگشت به خبرها