نظارت از تطبیق واکسین طبق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳ - ۱۰:۱۰
نظارت از تطبیق واکسین طبق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ

۳ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از تطبیق واکسین طبق در ولسوالی دولت‌آباد نظارت کرد. این برنامه با همکاری کلینیک‌های ساحوی و حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد انجام شد.
هیأت موظف آمریت مالداری و صحت حیوانی متشکل از داکتر رحمت‌الله الماس مدیر اپیدمیولوژی و داکتر احسان‌الله سحاب مدیر عمومی صحت حیوانی، بر این روند نظارت داشتند.
این واکسیناسیون به هدف بهبود صحت حیوانات و پیشگیری از بیماری‌های مشترک دامی در منطقه عملیاتی شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۱۵:۵۷
Background image

کمک به مراکز صحت حیوانی در ولسوالی بلخ

۱۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ با همکاری دفتر «اکتید» برای شش مرکز صحت حیوانی در ولسوالی بلخ بیش از ۸۲۵۰ دوز واکسین توزیع کرده است.
این کمک. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۱۴:۹
Background image

توزیع ۹۶ راس گوسفند برای محافظین پروژه تنظیم همه‌جانبه علفچرها در غور

۱۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور از بودیجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، پروژه‌ای را به منظور حفاظت و احیای ساحات تخریب‌شده علفچرها و جنگلداری در قریه‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۱۴:۰
Background image

توزیع وسایل زراعتی و نهال هنگ برای دهاقین ولسوالی شولگره ولایت بلخ

۱۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در همکاری موسسه اکشن اید در ولسوالی شولگره برای ۱۰ نفر از دهاقین پیش‌قدم، ۱۰ قطعه نمایشگاهی هنگ و برای هر دهاقین ۵۰۰۰ نهال هنگ. . .

بازگشت به خبرها