نظارت از تطبیق واکسین طبق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳ - ۱۰:۱۰
نظارت از تطبیق واکسین طبق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ

۳ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از تطبیق واکسین طبق در ولسوالی دولت‌آباد نظارت کرد. این برنامه با همکاری کلینیک‌های ساحوی و حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد انجام شد.
هیأت موظف آمریت مالداری و صحت حیوانی متشکل از داکتر رحمت‌الله الماس مدیر اپیدمیولوژی و داکتر احسان‌الله سحاب مدیر عمومی صحت حیوانی، بر این روند نظارت داشتند.
این واکسیناسیون به هدف بهبود صحت حیوانات و پیشگیری از بیماری‌های مشترک دامی در منطقه عملیاتی شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۴
Background image

برای تطبیق کمپاین واکسیناسیون مواشی در بلخ ۹۵ هزار و ۶۰۰ دوز واکسین اختصاص یافت

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری اداره خوراک و زراعت ملل متحد «FAO»، برنامه آگاهی‌دهی کمپاین واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک، بروسلوز و لمپی‌اسکین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۱
Background image

برنامه آموزشی آمادگی برای کمپاین واکسیناسیون حیوانات در برابر بیماری لمپی‌اسکین در حوزه جنوب‌شرق آغاز شد

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد «FAO» و تحت نظارت مستقیم آمریت مالداری، برنامه. . .

بازگشت به خبرها