نظارت از تطبیق واکسین طبق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳ - ۱۰:۱۰
نظارت از تطبیق واکسین طبق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ

۳ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از تطبیق واکسین طبق در ولسوالی دولت‌آباد نظارت کرد. این برنامه با همکاری کلینیک‌های ساحوی و حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد انجام شد.
هیأت موظف آمریت مالداری و صحت حیوانی متشکل از داکتر رحمت‌الله الماس مدیر اپیدمیولوژی و داکتر احسان‌الله سحاب مدیر عمومی صحت حیوانی، بر این روند نظارت داشتند.
این واکسیناسیون به هدف بهبود صحت حیوانات و پیشگیری از بیماری‌های مشترک دامی در منطقه عملیاتی شده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۱:۰
Background image

برای ۷۰ زن در ولسوالی بلخ مواد و وسایل کشت و تولید سمارق توزیع شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «اکشن اید»، برای ۷۰ تن از زنان در ولسوالی بلخ، مواد، وسایل و لوازم مورد نیاز کشت و تولید سمارق را توزیع کرد.
در این برنامه، مواد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۰:۵۶
Background image

در کندهار با هزینه بیش از ۱۸ میلیون افغانی یک چکدم بزرگ ساخته شد؛ گامی مهم برای کاهش اثرات خشکسالی و افزایش سطح آب‌های زیرزمینی

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
کار ساخت یک چکدم بزرگ در ولسوالی پایین شاولیکوت ولایت کندهار، با هزینه ۱۸ میلیون و ۴۸۳ هزار و ۳۷۳ افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۰:۵۴
Background image

آغاز پروژه پاک‌کاری کانال زهکشی برای احیای ۲ هزار جریب زمین زراعتی در هلمند

پروژه پاک‌کاری کانال زهکشی قریه بولان مربوط مرکز ولایت هلمند، با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مسؤولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری هلمند و شماری از بزرگان، متنفذین و. . .

BACK TO NEWS