نشست وزیر زراعت با مسوولان محلی ولایت کنر پیرامون حفاظت از جنگلات

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۵ - ۱۰:۴۹
نشست وزیر زراعت با مسوولان محلی ولایت کنر پیرامون حفاظت از جنگلات

مولوی عطالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با هیئتی از مقامات بلندپایه به ولایت کنر سفر کرده و با مسئولان امارتی این ولایت درباره حفاظت از جنگلات دیدار و گفتگو کرد.
 در این نشست که به منظور بررسی راهکارهای حفاظت از جنگلات برگزار شد، مقامات ارشد از جمله مولوی عبدالحق مخدوم معین وزارت امور داخله، مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، قدرت‌الله ابوحمزه والی کنر، مولوی عبدالله حقانی معاون والی، شیخ عبدالقهار رئیس شورای علما و سایر مسئولان حضور داشتند.
وزیر زراعت در سخنان خود بر مسئولیت مشترک دولت و مردم در حفظ جنگلات تاکید کرد و از ادارات امارتی کنر خواست تا در این زمینه همکاری نزدیک‌تری داشته باشند. در ادامه، والی کنر نیز با اشاره به نقش جنگلات در حفظ هوای پاک و زیبایی طبیعی منطقه، اطمینان داد که در حفاظت از جنگلات تلاش خواهد کرد.
مسئولان حاضر در نشست، نظریات و پیشنهادات خود را درباره تقویت حفاظت از جنگلات ارائه کردند و در نهایت یک کمیته ویژه با حضور آمر امنیت، نماینده استخبارات، اداره زراعت، شورای علما و مقام ولایت تشکیل شد تا این روند را به صورت منظم پیگیری و مدیریت نماید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۷۵ دهقان در ولسوالی نېش کندهار

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار به همکاری تخنیکی مؤسسه NRC و تحت نظارت مسؤولان زراعت و مالداری ولسوالی نېش، برای ۷۵ دهقان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۴۹
Background image

توزیع پیاز، سیر و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه جوزجان

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار، برنامه توزیع پیاز، سیر و کودهای کیمیاوی را برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه اجرا کرد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت، برای ۴۰ خانواده مستحق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، بزهای شیری توزیع شد.
این برنامه از سوی. . .

بازگشت به خبرها