نشست معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با کارمندان زراعت ولایت ننگرهار 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۰ - ۱۰:۸
د کرنې وزارت د اوبولګولو او طبیعي سرچینو مرستیال د ننګرهار ولایت د کرنې له کارکوونکو سره وکتل

مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت ننگرهار  با کارمندان اداره زراعت دیدار و از آنها خواست که جهت رشد زراعت و مالداری در کشور تلاش نمایند.
در آغاز مجلس معین آبیاری و منابع طبیعی به ایراد سخن پرداخته گفت که افغانستان در ۴۰ سال گذشته آسیب های زیادی دیده و باید برای درمان این زخم ها کار کنیم.
آقای فیضان افزود« به ننگرهار آمده ایم تا از نزدیک وضعیت زراعت، فعالیت ها و مشکلات زراعت و مالداری را ببینیم، شما هم می‌توانید مشکلات و نیاز مندی های خود را برای ما بگویید و بنویسید، رهبری امارت در تمام بخش ها توجه دارد، منتها فعالیت ها بر اساس اولویت نیازمندی و امکانات تطبیق می‌گردد، مردم توقع بیشتر دارد، روزانه پیشنهادات و درخواستی های زیادی از مردم برای ما می آید، شما هم در تشخیص مشکلات مردم کار کنید و توجه داشته باشید، یکی از اهداف سفر ما مسلکی سازی است، افراد تحصیل یافته باید در بست های تعین شود تا کار را بلد باشد».
بعدا محمد ولی محسن رییس زراعت ننگرهار به ایراد سخن پرداخت و اظهار داشت«فرمان‌های عالیقدر امیرالمومنین را تطبیق کردیم، کارمندان را به مسوولیت‌های شان متوجه ساختیم به ولسوالی‌ها سفر کردیم، از جنگلات قطع جلوگیری کردیم فساد جلوگیری کردیم، روی افزایش عواید کار کردیم و  نیاز است که رهبری امارت در تهیه تخم سبزیجات و غله جات، ایجاد باغچه های خانگی، ایجاد جنگل‌های مصنوعی، تحقیقات، کمپلکس زراعتی، صحت حیوانی و تشخیص امراض ما را حمایت بیشتر نماید»
سپس مولوی معاذ الله عادل رییس  ترویج تکنولوژی‌های جدید آبیاری در مورد نیازمندی مردم به کار، در نظر گیری عدالت و سپرده کار به اهل کار سخن زد.
پس از آن هیئتی از متخصصان وزارت زراعت که معین آبیاری را همرایی می‌کردند ارزیابی شان را جهت تشخیص مشکلات و پیشرفت کارها آغاز نمودند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۶:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با هیئت رهبری موسسه خیریه ترکیه

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز در دفتر کارش با سلیمان ایپلی رئیس موسسه خیریه ترکیه و معاونش سردارولی شهباز دیدار و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۳:۲۳
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت و کمیته هالند

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری پروژه «بهبود معیشت‌های پایدار و تقویت زنجیره‌های ارزش در برابر تغییرات اقلیمی در افغانستان» میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کمیته هالند در کابل. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۲:۱۴
Background image

توزیع نهال‌های مثمر و وسایل باغداری برای ۱۰۰ باغدار در جوزجان

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان در همکاری با موسسه داکار، برای ۱۰۰ تن باغدار در ولسوالی فیض‌آباد این ولایت، نهال‌های مثمر همراه با وسایل باغداری و کود. . .

بازگشت به خبرها