نشست معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با معین وزارت زراعت جمهوری چک در مورد همکاری‌های دوجانبه

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۷ - ۱۵:۴۵
نشست معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با معین وزارت زراعت جمهوری چک در مورد همکاری‌های دوجانبه

۲۷ جوزای ۱۴۰۰
نشست دوجانبه بین حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری وزارت زراعت افغانستان و جیری شیر، معین وزارت زراعت جمهوری چک در مورد همکاری‌های دوجانبه در راستای سرمایه‌گذاری روی سکتور زراعت دو کشور در شهر پراگ، پایتخت جمهوری چک، برگزار شد.
در این نشست ضمن صحبت روی همکاری‌ها بین افغانستان و جمهوری چک در رابطه به سرمایه‌گذاری روی سکتور زراعت، روی تجارت محصولات زراعتی میان دو کشور، برگزاری نمایشگاه‌های محصولات زراعتی و همکاری در قسمت مطالعات خاک و مدیریت آب و جنگلات صحبت شد.
هم‌چنان دو طرف روی تهیه سند همکاری بین دو کشور در ماه‌های آینده به توافق رسیدند که این سند از مجاری دیپلماتیک تعقیب خواهد شد.
معین وزارت زراعت جمهوری چک در این نشست به معین وزارت زراعت افغانستان تعهد سپرد که تجارب کشورش در مورد زراعت را با افغانستان در میان بگذارد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۳۴
Background image

روند استملاک و قیمت‌گذاری زمین‌های واقع در ساحه بند آب للندر (شاتوت) در ولایت کابل با سرعت ادامه دارد

 

۳۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست ارزیابی، استملاک و اسکان مجدد مربوط ریاست اراضی  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق تیم‌های تخنیکی خویش، روند استملاک و قیمت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۳۱
Background image

برنامه آموزشی مدیریت سبزخانه‌ها در ولایت فراه آغاز شد


۳۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه و با همکاری مؤسسه «واسا»، برنامه آموزشی پنج‌روزه در بخش مدیریت سبزخانه‌ها برای ۸۰ تن امروز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۱۸
Background image

برگزاری جلسه در مورد احداث ۱۸ هکتار جنگل مصنوعی نهال بیر در ولایت لغمان


۳۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسئولان شرکت لوژستیکی ساختمانی زراعتی و مالداری رحمانزی و متخصصان بخش‌های مربوط، در خصوص. . .

بازگشت به خبرها