نشست رهبری وزارت زراعت با اعضای اتاق زراعت و مالداری افغانستان

user-admin
شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۱۶:۴۴
د کرنې وزارت مشرتابه د افغانستان دکرنې او مالدارۍ خونې غړو سره غونډه وکړه

۴ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش

نشستی با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و ملا آغاجان حاجی‌سالم معین مالی و اداری وزارت زراعت با اعضای هیئت رهبری اتاق زراعت و مالداری افغانستان در مقر این وزارت برگزار شد.
در آغاز این نشست، وزیر زراعت با قدردانی از تلاش‌های اتاق زراعت و مالداری گفت: «مسؤولیت مشترک داریم تا این وطن زخم‌خورده و مردم درد‌دیده را به سوی خودکفایی و آبادانی رهنمون کنیم. در این راستا نیاز است که مسؤولان حکومتی، سکتور خصوصی و تاجران باهم همکاری داشته باشند.»
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری نیز در سخنان خود به فعالیت‌های وزارت و صادرات محصولات زراعتی و مالداری اشاره کرده و افزود: «با وجود تحریم‌ها و مشکلات مالی، امارت اسلامی توانسته کارهای مؤثری در این بخش انجام دهد».
در ادامه، روی موضوعاتی چون تعرفه محصولات زراعتی و مالداری، تسهیلات در انتقال و گمرکات، صادرات، فوموگیشن، اعمار سردخانه‌ها و چکدم‌ها، مدیریت آب، انکشاف مالداری و باغداری، تهیه دواهای حیوانی و کودهای باکیفیت نباتی، کنترول آفات و امراض، تجهیز لابراتوارها و بهبود خدمات زراعتی در مرکز و ولایات بحث شد.
خان محمد فروتن رئیس اتاق زراعت و مالداری، حاجی نورسعید نماینده باغداران، حاجی فرید نماینده مالداران و حاجی میرویس حاجی‌زاده معاون اتاق زراعت و مالداری، ضمن بیان بخشی از مشکلات دهقانان و مالداران، از همکاری‌ها و تلاش‌های وزارت زراعت برای ایجاد سهولت‌ها قدردانی کردند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۵:۳۴
Background image

هیئت وزارت زراعت در سفر به هلمند روند تطبیق پلان‌های تفصیلی لشکرگاه و مدیریت اراضی را بررسی کرد

۲۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به‌منظور تطبیق حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت هلمند سفر کرد تا روند تطبیق. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۴:۳۴
Background image

۵۰۴ کیلوگرام میوه قاچاقی «ام» در قرنطین تورخم ضبط و نابود شد

۲۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
کارمندان مدیریت قرنطین تورخم مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در جریان اجرای وظایف قانونی و قرنطینی خود، ۵۰۴ کیلوگرام میوه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۱:۳۴
Background image

دفتر خدمات پروژه‌ای سازمان ملل متحد برای کاهش اثرات تغییرات اقلیمی در کابل پروژه‌های جدید تطبیق می‌کند

۲۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از دفتر خدمات پروژه‌ای سازمان ملل متحد (یونپس) با مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دیدار کرد و درباره تطبیق پروژه‌های. . .

بازگشت به خبرها