نشست تجار با تجار و حکومت با تجار برگزار شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۷/۲۸ - ۱۰:۵۳
نشست تجار با تجار و حکومت با تجار برگزار شد 

سومین روز سی‌ویکمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری وزارت زراعت در بادام‌باغ کابل شاهد برگزاری نشستی میان تجار با تجار و تجار با حکومت بود.
در این نشست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، ملا آغاجان آخوند حاجی سالم معین مالی و اداری، انجنیر عبدالغفور غفاری رییس هیئت عامل صندوق وجهی انکشاف زراعتی و روئسای بخش‌های مختلف وزارت زراعت به نمایندگی از حکومت و مسوولان اتاق تولیدات زراعت و مالداری و تجار و متشبثین به نمایندگی از سکتور خصوصی حضور داشتند.
مولوی صدراعظم عثمانی در این نشست پیرامون برنامه‌ها و کارکردهای وزارت زراعت جهت حل مشکلات دهقانان و مالدران و رشد و انکشاف دهی سکتور زراعت و مالداری سخن زده و از تجار و متشبثین خواست که در بازاریابی و فروش تولیدات زراعتی و مالداری با وزارت زراعت همکاری نمایند.
در همین حالا ملا آغاجان آخند حاجی سالم معین مالی و اداری وزارت زراعت نیز در مورد تجارت حلال و اهمیت آن صحبت کرده و اطمینان همکاری همه جانبه را از سوی وزارت زراعت با سرمایه‌گذاران سپرد.
در ادامه انجنیر عبدالغفور غفاری رییس هیئت عامل صندوق وجهی انکشاف زراعتی نیز پیرامون خدمات تمویل مالی اسلامی نهاد متذکره معلومات اراییه کرده و از آغاز فعالیت یک اداره جدید جهت ارایه خدمات مالی اسلامی کوچک در آیند نزدیک خبرداد.
در همین حال انجنیر محمد یوسف قاسمی رییس دارالانشاء اتاق تولیدات زراعت و مالداری به نمایندگی از تجار مشکلات موجود فراهم راه  فروش محصولات دهقانان و مالدارن را بیان کرده و خواستار برگزاری نمایشگاه‌های بیشتر و فراهم سازی زمینه های معیار سازی پروسس و بسته‌بندی محصولات زراعتی و مالداری شد.

در عین حال تجار در این برنامه مشکلات و پیشنهادات شأن را با حضور مسئولان مطرح کردند که از سوی مسولان اطمینان لازم برایشان سپرده شد.
در این برنامه همچنان قرارداد‌های عقد شده میان تجار به ارزش صدهاهزار دالر در زمینه فروش محصولات زراعتی و مالداری و سایر تولیدات داخلی با حضور مسئولان به امضا رسید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۴۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت میدان وردک بازدید کرد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر رسمی خود به ولایت میدان وردک از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۳۹
Background image

اشتراک مسئولان وزارت زراعت در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان که تحت عنوان «از آموزش تا ارائه خدمات باکیفیت وترنری» در هوتل کابل استار برگزار شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۵۲
Background image

ایجاد ۳۵ قطعه نمایشی لوبیا و ماش برای ترویج کشت حبوبات در ولایت تخار

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، به‌منظور حمایت از دهقانان، ترویج کشت حبوبات و افزایش تولید در واحد سطح، ۳۵ قطعه نمایشی شامل ۲۰ قطعه لوبیا و ۱۵ قطعه ماش را. . .

بازگشت به خبرها