نشست تجار با تجار و حکومت با تجار برگزار شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۷/۲۸ - ۱۰:۵۳
نشست تجار با تجار و حکومت با تجار برگزار شد 

سومین روز سی‌ویکمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری وزارت زراعت در بادام‌باغ کابل شاهد برگزاری نشستی میان تجار با تجار و تجار با حکومت بود.
در این نشست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، ملا آغاجان آخوند حاجی سالم معین مالی و اداری، انجنیر عبدالغفور غفاری رییس هیئت عامل صندوق وجهی انکشاف زراعتی و روئسای بخش‌های مختلف وزارت زراعت به نمایندگی از حکومت و مسوولان اتاق تولیدات زراعت و مالداری و تجار و متشبثین به نمایندگی از سکتور خصوصی حضور داشتند.
مولوی صدراعظم عثمانی در این نشست پیرامون برنامه‌ها و کارکردهای وزارت زراعت جهت حل مشکلات دهقانان و مالدران و رشد و انکشاف دهی سکتور زراعت و مالداری سخن زده و از تجار و متشبثین خواست که در بازاریابی و فروش تولیدات زراعتی و مالداری با وزارت زراعت همکاری نمایند.
در همین حالا ملا آغاجان آخند حاجی سالم معین مالی و اداری وزارت زراعت نیز در مورد تجارت حلال و اهمیت آن صحبت کرده و اطمینان همکاری همه جانبه را از سوی وزارت زراعت با سرمایه‌گذاران سپرد.
در ادامه انجنیر عبدالغفور غفاری رییس هیئت عامل صندوق وجهی انکشاف زراعتی نیز پیرامون خدمات تمویل مالی اسلامی نهاد متذکره معلومات اراییه کرده و از آغاز فعالیت یک اداره جدید جهت ارایه خدمات مالی اسلامی کوچک در آیند نزدیک خبرداد.
در همین حال انجنیر محمد یوسف قاسمی رییس دارالانشاء اتاق تولیدات زراعت و مالداری به نمایندگی از تجار مشکلات موجود فراهم راه  فروش محصولات دهقانان و مالدارن را بیان کرده و خواستار برگزاری نمایشگاه‌های بیشتر و فراهم سازی زمینه های معیار سازی پروسس و بسته‌بندی محصولات زراعتی و مالداری شد.

در عین حال تجار در این برنامه مشکلات و پیشنهادات شأن را با حضور مسئولان مطرح کردند که از سوی مسولان اطمینان لازم برایشان سپرده شد.
در این برنامه همچنان قرارداد‌های عقد شده میان تجار به ارزش صدهاهزار دالر در زمینه فروش محصولات زراعتی و مالداری و سایر تولیدات داخلی با حضور مسئولان به امضا رسید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۶:۱۴
Background image

توزیع خوراکه حیوانی برای ۱۵۰ مالدار در مرکز ایبک ولایت سمنگان

۱۶ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان با همکاری دفتر اکتید، برای ۱۵۰ مالدار در مرکز ایبک این ولایت خوراکه حیوانی توزیع کرد.
در این برنامه، در مجموع ۳۵۰ بوری. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۶:۱۳
Background image

برداشت ۱۳۰ تُن گیلاس از باغ‌های پنجشیر؛ ۲۰ تُن دیگر در آستانه صادرات به کشورهای منطقه

۱۶ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر اعلام کرد که در سال جاری ۱۳۰ تُن گیلاس از باغ‌های این ولایت برداشت شده و روند برداشت در برخی مناطق همچنان ادامه دارد. همچنین. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۶:۱۱
Background image

تکمیل ۶ حوض خاکی برای تقویت منابع آب در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۶ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
شش حوض خاکی به منظور تقویت آب‌های زیرزمینی و بهبود منابع آبی در ساحه خواجه‌خلیل قریه چکری ولسوالی خاکجبار ولایت کابل تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد.
این حوض‌ها از سوی. . .

بازگشت به خبرها