نشست اطمینان‌دهی برای کارمندان وزارت زراعت برگزار شد 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۷/۷ - ۱۰:۱۳
نشست اطمینان‌دهی برای کارمندان وزارت زراعت برگزار شد 

7 /میزان/1400 هـ.ق
19صفرالمظفر/ 1443 هـ.ق 
مولوی صدراعظم، معین زراعت و مالداری و مولوی فضل‌ الباري فضلی، معین مالی و اداری وزارت زراعت ا.ا.ا امروز طی نشستی به کارمندان این وزارت از آغاز کار دوباره اطمینان دادند .
این برنامه با تلاوت آیتی چند از کلام‌الله مجید آغاز شد.
مولوي صدراعظم معین زراعت و مالداری ا.ا.ا در این برنامه از کارمندان این وزارت به خاطر برگشت دوباره‌شان به کار سپاس‌گزاری کرده گفت: «برخورد ما با شما برادروار خواهد بود و ما تلاش می‌کنیم که از استعداد‌های شما استفاده شود.» صدراعظم افزود: «کوشش می‌کنیم که وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دوباره سرپا ایستاده شود و هر مشوره خوبی که هر کس داشته باشد مرتبط به زراعت، آبیاری و مالداری، از آن استفاده می‌کنیم.»
 مولوي فضل الباري فضلي معین مالی و اداری وزارت زراعت گفت: «وزارت زراعت یک وزارت خدماتی در سطح افغانستان است و این وزارت مربوط به مردم افغانستان است، نه مربوط به تجار و یا دیگر بخش‌ها و ما هم مسؤل هستیم که برای دهقانان سهولت ایجاد کنیم و فرصت‌ها را مهیا سازیم. ما مسؤل هستیم، چه در بخش زراعت، آبیاری و مالداری و چه دیگر بخش‌ها خدمت کنیم.»
فضل‌ الباري فضلی خطاب به کارمندان وزارت زراعت گفت: «شما در بخش‌های کاری خود تجربه دارید و ما و شما باید همه با‌هم هر بخش را متوجه شویم و خدمت خود را با اخلاص و صداقت ارایه کنیم.»
پس از معرفی رسمی رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توسط رهبری امارت اسلامی افغانستان، این اولین روز است که همه  کارمندان وزارت زراعت به وظایف‌شان برگشته‌اند.
این نشست با دعا و تلاوت چند آیت از کلام‌الله مجید خاتمه یافت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۵:۶
Background image

آغاز کمپاین واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولسوالی چمتال ولایت بلخ

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) در ولسوالی چمتال ولایت بلخ آغاز شد. این برنامه با حضور آمر مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۵:۴
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در پنجشیر

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر جلسه‌ای تحت عنوان «سکتور زراعت و انکشاف دهات» به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، برگزار کرد.
جلسه با تلاوت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع خوراکه متراکم حیوانی برای افزایش وزن بره‌ها در فاریاب

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه توزیع خوراکه متراکم حیوانی (کانسنتریت) به منظور تقویت تغذیه و افزایش وزن بره‌ها در برخی ولسوالی‌های ولایت فاریاب اجرا شد. این برنامه با هماهنگی آمریت مالداری و. . .

بازگشت به خبرها