نشست اداره زراعت غور با فارم‌داران و فروشندگان گوشت مرغ در فیروزکوه

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
نشست اداره زراعت غور با فارم‌داران و فروشندگان گوشت مرغ در فیروزکوه

۱۴ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
اداره زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور نشستی را با فارم‌داران و فروشندگان گوشت مرغ در بازار فیروزکوه، مرکز ولایت غور برگزار کرد. 
در این نشست، ملا نور احمد محمدی آمر مالداری و صحت حیوانی این اداره، از تلاش‌های فارم‌داران و فروشندگان گوشت مرغ در بازارهای این ولایت تقدیر نمود و بر اهمیت همکاری آنان در توسعه اقتصادی تأکید کرد.
آقای محمدی اعلام کرد که اداره زراعت غور برنامه‌های موثری را برای حمایت از فارم‌های مرغداری و رشد این بخش در دست اجرا دارد. وی همچنین از فارم‌داران و فروشندگان گوشت مرغ خواست تا اصول صحی و توصیه‌های مربوط به پرورش مرغ‌های گوشتی را رعایت کنند تا از شیوع امراض جلوگیری شود.
در پایان نشست، بر سر مسائل مختلف، از جمله کنترل قیمت گوشت مرغ، تفاهماتی صورت گرفت. این نشست به هدف  برای حمایت از صنعت مرغداری و بهبود معیشت فعالان این بخش برگزار شده بود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل کاری برای ۱۴۷ دهقان در ولسوالی شکردره کابل

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکردره با همکاری و حمایت مؤسسه (دبلیو اچ اچ)، برای ۱۴۷ دهقان سبزی‌کار یک مقدار تخم سبزیجات و وسایل کاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۵
Background image

سفر هیئت تخنیکی به ولایت تخار به منظور سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایت‌های شمالی کشور، پس از ولایت‌های بغلان و کندز. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۴
Background image

کمپاین گسترده برای جلوگیری از بیماری کانگو در زون شرق؛ نُه هزار حیوان معالجه می‌شوند

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با همکاری مالی و تخنیکی اداره غذا و زراعت ملل متحد (فائو) و سازمان صحی جهان (دبلیو اچ او)،. . .

بازگشت به خبرها