نشست اداره زراعت غور با فارم‌داران و فروشندگان گوشت مرغ در فیروزکوه

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
نشست اداره زراعت غور با فارم‌داران و فروشندگان گوشت مرغ در فیروزکوه

۱۴ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
اداره زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور نشستی را با فارم‌داران و فروشندگان گوشت مرغ در بازار فیروزکوه، مرکز ولایت غور برگزار کرد. 
در این نشست، ملا نور احمد محمدی آمر مالداری و صحت حیوانی این اداره، از تلاش‌های فارم‌داران و فروشندگان گوشت مرغ در بازارهای این ولایت تقدیر نمود و بر اهمیت همکاری آنان در توسعه اقتصادی تأکید کرد.
آقای محمدی اعلام کرد که اداره زراعت غور برنامه‌های موثری را برای حمایت از فارم‌های مرغداری و رشد این بخش در دست اجرا دارد. وی همچنین از فارم‌داران و فروشندگان گوشت مرغ خواست تا اصول صحی و توصیه‌های مربوط به پرورش مرغ‌های گوشتی را رعایت کنند تا از شیوع امراض جلوگیری شود.
در پایان نشست، بر سر مسائل مختلف، از جمله کنترل قیمت گوشت مرغ، تفاهماتی صورت گرفت. این نشست به هدف  برای حمایت از صنعت مرغداری و بهبود معیشت فعالان این بخش برگزار شده بود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۲:۰
Background image

برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت غزنی پایان یافت

۲۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی که با هدف بلندبردن سطح دانش مسلکی، تقویت مهارت‌های اداری و ارتقای ظرفیت کاری کارمندان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۱:۵۶
Background image

تولید عسل در بدخشان نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است

۲۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس ارزیابی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، تولید عسل در این ولایت در سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۱۰ درصد افزایش یافته. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۱:۵۳
Background image

برای ۴۰۰ زن زراعت‌پیشه در ولسوالی رستاق وسایل کار و تخم سبزیجات توزیع شد

۲۱ سنبله ۱۴۰۵  هـ.ش
به‌منظور حمایت از فعالیت‌های زراعتی زنان و تقویت باغچه‌های خانگی، برای ۴۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه در ۱۰ قریه ولسوالی رستاق ولایت تخار  وسایل کار و تخم سبزیجات توزیع. . .

بازگشت به خبرها