نشست اداره زراعت غور با فارم‌داران و فروشندگان گوشت مرغ در فیروزکوه

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
نشست اداره زراعت غور با فارم‌داران و فروشندگان گوشت مرغ در فیروزکوه

۱۴ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
اداره زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور نشستی را با فارم‌داران و فروشندگان گوشت مرغ در بازار فیروزکوه، مرکز ولایت غور برگزار کرد. 
در این نشست، ملا نور احمد محمدی آمر مالداری و صحت حیوانی این اداره، از تلاش‌های فارم‌داران و فروشندگان گوشت مرغ در بازارهای این ولایت تقدیر نمود و بر اهمیت همکاری آنان در توسعه اقتصادی تأکید کرد.
آقای محمدی اعلام کرد که اداره زراعت غور برنامه‌های موثری را برای حمایت از فارم‌های مرغداری و رشد این بخش در دست اجرا دارد. وی همچنین از فارم‌داران و فروشندگان گوشت مرغ خواست تا اصول صحی و توصیه‌های مربوط به پرورش مرغ‌های گوشتی را رعایت کنند تا از شیوع امراض جلوگیری شود.
در پایان نشست، بر سر مسائل مختلف، از جمله کنترل قیمت گوشت مرغ، تفاهماتی صورت گرفت. این نشست به هدف  برای حمایت از صنعت مرغداری و بهبود معیشت فعالان این بخش برگزار شده بود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۳
Background image

پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در افغانستان برای سه سال دیگر تمدید شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان موسسه افغان اید می‌گویند، پروژه «ترویج بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در جوامع آسیب‌پذیر افغانستان» که پیش از این برای یک سال در شش ولایت کشور تطبیق شده بود، برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۶
Background image

مبارزه گسترده علیه حشره کفشک در بادغیس؛ صدها جریب زمین زراعتی پاک‌سازی شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۳۰ ذی‌القعده ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس می‌گوید، کارمندان مسلکی بخش حفاظت نباتات با همکاری دهاقین، مبارزه علیه حشره کفشک را تشدید کرده‌اند که. . .

بازگشت به خبرها