نشست اداره زراعت غور با فارم‌داران و فروشندگان گوشت مرغ در فیروزکوه

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
نشست اداره زراعت غور با فارم‌داران و فروشندگان گوشت مرغ در فیروزکوه

۱۴ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
اداره زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور نشستی را با فارم‌داران و فروشندگان گوشت مرغ در بازار فیروزکوه، مرکز ولایت غور برگزار کرد. 
در این نشست، ملا نور احمد محمدی آمر مالداری و صحت حیوانی این اداره، از تلاش‌های فارم‌داران و فروشندگان گوشت مرغ در بازارهای این ولایت تقدیر نمود و بر اهمیت همکاری آنان در توسعه اقتصادی تأکید کرد.
آقای محمدی اعلام کرد که اداره زراعت غور برنامه‌های موثری را برای حمایت از فارم‌های مرغداری و رشد این بخش در دست اجرا دارد. وی همچنین از فارم‌داران و فروشندگان گوشت مرغ خواست تا اصول صحی و توصیه‌های مربوط به پرورش مرغ‌های گوشتی را رعایت کنند تا از شیوع امراض جلوگیری شود.
در پایان نشست، بر سر مسائل مختلف، از جمله کنترل قیمت گوشت مرغ، تفاهماتی صورت گرفت. این نشست به هدف  برای حمایت از صنعت مرغداری و بهبود معیشت فعالان این بخش برگزار شده بود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۱۵:۲۱
Background image

به شماری از  خانواده‌های نیازمند در ولسوالی خاک‌جبار کابل بزهای شیری توزیع شد

۱۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف، برای شماری از خانواده‌های نیازمند در ولسوالی خاک‌جبار بزهای شیری توزیع کرد.
در این برنامه، برای ده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۱۵:۳
Background image

نشستی برای مبارزه با آفت حشره‌ای کفشک در ولایت غور برگزار شد

۱۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور به منظور بررسی وضعیت شیوع آفت حشره‌ای کفشک و اتخاذ تدابیر لازم برای کنترول آن، نشست اضطراری برگزار کرد.
این نشست به ریاست مولوی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۸:۴۳
Background image

به ۳۵۰ خانواده در ولسوالی لعل‌پور ولایت ننگرهار کود عضوی توزیع شد

۱۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۵ ذوالحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، اداره غذا و زراعت ملل متحد و با همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، به ۳۵۰ خانواده در ولسوالی لعل‌پور. . .

بازگشت به خبرها