نشستی به منظور حل مشکلات اراضی کشور در وزارت زراعت برگزار شد

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۹ - ۱۶:۱۶
د هېواد د اراضۍ ستونزو د حل په موخه په کرنې وزارت کې غونډه دائره شوه

 

۹ میزان ۱۴۰۳ هـ.ش
نشستی به منظور حل مشکلات اراضی افغانستان به سرپرستی مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعــت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور شماری از روئسای وزارت زراعت برگزار شد.
این جلسه که در معنیت زراعت و مالداری برگزار شده بود در آن مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی، مولوی سعید الرحمن مظهری رئیس عمومی جیودیزی و کدستری، مولوی شهاب رئیس اراضی کابل، احمد خالد صاحب زاده رئیس تنظیم علفچرها، محمداکبر امینی رئیس اداری و مولوی عبدالمجید مبارک رئیس پلان و پالیسی و شماری از متخصصین وزارت زراعت حضور داشتند. 
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در این جلسه تاکید بر حل مشکلات اراضی کشور کرده افزود" نیاز است که  مشکلات اراضی  کشور مطابق  به احکام شرعیت، اسناد، مدارک و با استفاده از متخصصین مسلکی که بتواند در مشکلات فنی اراضی را بررسی نموده و نوعیت و مالکیت املاک را تثبت نمایند حل گردد". 
همچنان معین زراعت و مالداری بر ایجاد یک کمیته‌ای متشکل از کارمندان ادارات ذیربط جهت بررسی و تصفیه اسناد مالکیت اراضی کشور تاکید کرده و خواستار ایجاد آن شد.
 در همین حال مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی  وزارت زراعت پیرامون مشـکلات  موجود در بخش اراضی کشور معلومات اراییه کرده و در مورد علفچــرهای ولایـت فاریاب، تصفیه زمین های اطراف کانال قـوش تپه، تصفیه اسناد موجود در آرشیف، ثبت معلومات اراضی کشور در آرشیف و چگونگی رسیده گی به قباله‌های حروفی و همین گونه چگونگی طی مراحل اسناد ملکیت در شاروالی کابل صحبت کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

بررسی صحی بزهای پروژه «مصونیت غذایی» در ولایت تخار

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از بزهای تدارک‌شده در چارچوب پروژه "مصونیت غذایی" دفتر میشن ایست، بازدید تخنیکی و صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

جمع‌آوری ادویه‌جات تاریخ‌گذشته حیوانی از کابل مارکت هرات

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از دواخانه‌های حیوانی در کابل مارکت این ولایت تفتیش و بررسی به. . .

BACK TO NEWS