ملاقات وزیر زراعت با والی پنجشیر درباره‌ی توسعه‌ی زراعت پنجشیر

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۱۰/۲۸ - ۱۵:۱۵
 ملاقات وزیر زراعت با والی پنجشیر درباره‌ی توسعه‌ی زراعت پنجشیر

۲۹ جدی ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با کمال‌الدین نظامی والی ولایت پنجشیر ملاقات کرد.
والی پنجشیر در این ملاقات گفت که اگر توت در پنجشیر به صورت زنجیره‌ی ارزشی مورد حمایت قرار بگیرد و از شیوه‌‌ی سنتی‌اش به مدرن ارتقا کند، باعث رشد درآمد مردم در بخش باغداری می‌شود. آقای نظامی هم‌چنان یادآور شد که اقلیم پنجشیر برای کشت هینگ و برخی دیگر از نباتات طبی مساعد است و اگر در این بخش کار توسعه‌ای صورت بگیرد، باعث رشد چراگاه‌ها، حفاظت از منابع طبیعی و نیز درآمدزایی به مردم می‌شود.
در همین حال نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با تاکید به رشد بخش‌های مختلف زراعت و باغداری در پنجشیر، گفت که این وزارت تلاش می‌کند تا تولید توت ارزش‌افزایی شود و در این زمینه بخش باغداری وزارت کار خواهد کرد.
آقای درانی هم‌چنان گفت که در بخش کشت و افزایش تولید نباتات طبی، بخش منابع طبیعی کار و تلاش می‌کند که مسلماً این کار ولایت پنجشیر را هم تحت پوشش دارد و باعث رشد تولید نباتات طبی در این ولایت و نیز درآمد برای باشنده‌گان فعال در این بخش خواهد شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۴:۲
Background image

ارائه آموزش‌های عملی برای محصلان پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر و پوهنتون این ولایت، محصلان صنف دوم پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر جهت فراگیری آموزش‌های عملی به ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۱:۸
Background image

سروی و شناسایی دهقانان سبزی‌کار در ولسوالی خاکجبار انجام شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت کابل در  ولسوالی خاکجبار با همکاری کارمندان مؤسسه استارز، روند سروی و شناسایی دهقانان و باغداران را به هدف حمایت از سکتور زراعت در این ولسوالی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۰:۵۱
Background image

در شهر قندهار و چهار ولسوالی، ۷۲۰۰ نهال جدید میوه‌دهنده غرس شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری قندهار، با حمایت مالی مؤسسه بشری و خیریه کشور ترکیه (آی‌اچ‌اچ) و تحت نظارت مستقیم آمریت امور زراعتی،. . .

بازگشت به خبرها