معین وزارت زراعت مولوی باز محمد فیضان: برای حفاظت از جنگل‌ها و تقویت پرورش زنبور عسل، جنگل‌های بیره گسترش می‌یابد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۲۵
دکرنې مرستیال وزیر مولوی باز محمد فیضان: د ځنګلونو د ساتنې او د شاتو مچیو روزنې د پیاوړتیا لپاره به د بېرو ځنګلونو ته پراختیا ورکړل شي

۲۱ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی باز محمد فیضان، در جریان سفرش به ننگرهار گفت که به‌منظور ارزیابی وضعیت جنگل‌ها و حل مشکلات پرورش‌دهندگان زنبور عسل، جنگل‌های مصنوعی بیره گسترش داده خواهد شد تا زمینه بهتر برای پرورش زنبور عسل فراهم گردد.
مولوی باز محمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در حالی‌که مولوی میرویس ذاکری رئیس جنگلات او را همراهی می‌کرد، به ولایت ننگرهار سفر نمود و از جنگل مصنوعی بیره که در ولسوالی کوزکنر کشت شده است، از نزدیک دیدن به عمل آورد.
در جریان این سفر، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، مولوی محمد ولی محسن، معلومات همه‌جانبه‌ای در مورد جنگل‌های این ولایت ارائه کرد و وضعیت کنونی جنگل‌ها، مشکلات موجود، نیازمندی‌ها، پیشنهادها و دستاوردها را با معین وزارت شریک ساخت.
مولوی باز محمد فیضان اظهار داشت که وزارت زراعت، آبیاری و مالداری مصمم است تا در کنار گسترش جنگل‌ها، به مشکلات پرورش‌دهندگان زنبور عسل نیز رسیدگی کند و به همین منظور، جنگل‌های مصنوعی بیره توسعه داده خواهد شد تا محیط مناسب برای تولید عسل فراهم شود.
وی همچنان به رئیس زراعت ننگرهار هدایت داد تا ساحات مناسب برای جنگل‌های بیره را مشخص نماید، از قطع جنگل‌ها جلوگیری کند و به روند بازسازی آن‌ها توجه جدی صورت گیرد.
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، در حال حاضر در این ولایت بر ۶۶ هکتار زمین جنگل‌های مصنوعی بیره ایجاد شده و تلاش‌ها برای گسترش بیشتر آن ادامه دارد تا هم از منابع طبیعی سبز حفاظت شود و هم سطح تولید عسل افزایش یابد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها