معین مالی و اداری وزارت زراعت: همه‌ی کارمندان واجد شرایط وزارت زراعت دارایی‌های‌شان را ثبت کرده‌اند

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۶ - ۱۷:۱۱
معین مالی و اداری وزارت زراعت: همه‌ی کارمندان واجد شرایط وزارت زراعت دارایی‌های‌شان را ثبت کرده‌اند


۱۶ میزان ۱۳۹۹
برنامه‌ای آگاهی‌دهی به منظور ثبت جای‌داد‌ها و بررسی دارایی‌ها در وزارت زراعت راه‌اندازی شد.
در این برنامه عبدالهادی رفیعی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، عبدالودود بشریار رییس ثبت و بررسی دارایی‌ها در اداره‌ی امور ریاست جمهوری با مسوولان آگاهی عامه این اداره صحبت کردند و به کارمندان وزارت زراعت معلومات دادند.
در این برنامه، معین مالی و اداری وزارت گفت: «هیچ یک از کارمندان خدمات ملکی وزارت زراعت موجود نیست تا دارایی‌اش را ثبت نکرده باشد، با آن هم نیاز داریم در این قسمت کارهای بیش‌تر صورت گیرد، برای ایجاد اداره سالم، پاسخگو، کارا، مؤثر، نیاز داریم تا در قسمت پاسخ‌‌دهی، شفافیت و مبارزه با فساد بیش‌تر کار کنیم.»
بعد از آن عبدالودود بشریار رییس ثبت و بررسی‌ دارایی‌ها در اداره‌ی امور ریاست جمهوری صحبت کرد و در این مورد گفت: «هدف از راه‌اندازی این برنامه، نهادینه شدن فرهنگ ثبت دارایی‌ها و جایدادها است.»
پیرامون ثبت‌ داریی‌ها، قانون اشاعه، ثبت و بررسی دارایی‌ها، معرفی سیستم آنلاین، طرز خانه‌پری فورم ثبت دارایی‌ها و مطرح ساختن نظریات و پرسش‌ها، جزئی دیگر از این محفل بود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۳:۱۹
Background image

در ولسوالی ځاځي میدان ولایت خوست، باغ‌های ناک و املوک ایجاد می‌شود

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست، تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی ځاځي میدان و با همکاری مؤسسه «او‌آر‌دی»، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۱:۸
Background image

توزیع نهال و وسایل زراعتی برای ساخت باغ‌های املوک به ۵۰ دهقانان در ولسوالی موساخیل خوست

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست اعلام کرد که در چارچوب این ریاست و تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی موساخیل، با حمایت مالی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ابزارهای زراعتی، تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی میان ۸۶ خانواده کم‌درآمد در شهر جلال‌آباد

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با همکاری مؤسسه مدیریت، نوآوری و توسعه «امید»، در ناحیه هشتم شهر جلال‌آباد، ابزارهای. . .

بازگشت به خبرها