معین مالی و اداری وزارت زراعت با دهاقین، مالداران و باغداران ولایت پنجشیر دیدار کرد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۴/۳۰ - ۱۱:۳۷
معین مالی و اداری وزارت زراعت با دهاقین، مالداران و باغداران ولایت پنجشیر دیدار کرد

۳۰ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم»معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از دهاقین، مالداران و باغداران ولسوالی هفت گانه ولایت پنجشیر دیدار و روی چالش‌ها، فرصت ها و پیشنهادات آن‌ها بحث و گفتگو کرد.
ملا آغاجان آخند در این دیدار گفت:« فرق میان پنجشیر و پروان نیست، ما کوشش می‌نماییم تا زمینه کار را برابر نماییم، چی در زمینه مالداری باشد یا باغداری و یا کشت و زراعت، این مسوولیت ما است».
در همین حال محمد ایوب احدی رییس مالداری وزارت زراعت گفت:« هدف عمده از سفر ما این است که چگونه زراعت و مالداری را رشد دهیم، حال وقت آن است که اقتصاد کشور رشد نماید، جغرافیای ولایت پنجشیر مناسب برای مالداری است بخصوص فارم تولیدی و تکثیری ماهی پروری است.»
احدی افزود:« زنبورداری در ولایت پنجشیر مفید است، ترویج بزهای شیری در این ولایت مناسب است، مراکز تولید خوراکه متراکم حیوانی نیاز است و اصلاح طویله ها ضروری است، توزیع تخم بذری به دهاقین کمک می‌کند تا از زمین کم حاصلات بیشتر داشته باشیم.»
مولوی محمد کبیر یکتن از دهاقین ولایت پنجشیر گفت:« توزیع تخم اصلاح شده، مجادله علیه مورپتدار و تطبیق دواپاشی نباتی،  توزیع بسته های مرغداری و تطبیق واکسین حیوانی از کارهای مهم ریاست زراعت بوده است.»
وی از امارت اسلامی خواست تا نسل های جدید مالداری را ترویج، وسایل زراعتی را توزیع، کودکیمیاوی ادویه جات نباتی و حیوانی کمک و آب دریا را برای کشت زراعت مهار بسازد.
ولایت پنجشیر دارای آب فراوان و هوای مناسب برای مالداری، باغداری و کشاورزی است، در این ولایت بیشتر میوه جات گیلاس، سیب، زردآلو، آلو و آلوبالو بازده خوب دارد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها