معین مالی و اداری با تجار ولایت هلمند دیدار کرد

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۶/۲۰ - ۱۰:۵۲
دکرنې وزارت مالي او اداري مرستیال د هلمند ولایت له سوداګرو سره وکتل

 ۱۹ سنبله ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از تجار ملی ولایت هلمند دیدار کرده و مشکلات شان را  استماع نمود.
تجار متذکره  مشکلات خویش را در بخش واردات و صادرات میوه‌جات  و کود کیمیاوی با معین مالی و اداری شریک نموده و خواهان همکاری وزارت زراعت در رفع آن شدند.
در ادامه معین مالی و اداری برای شان تعهد سپرد که برای رفع مشکلات تجار ملی به  ادارات زیربط دستور می‌دهند تا هرچه عاجل مشکلات شان رفع گردد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS