معین زراعت و مالداری با مسوولان پروژه ASLO دیدار کرد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۶/۲۳ - ۱۱:۴۸
دکرنې او مالدارۍ مرستیال د ASLO پروژې له چارواکو سره وکتل


مولوی صدراعظم معین زراعت و مالداری با مسوولان پروژه "تاسیس مراکز چند فعالیتی اناث برای حمایت از ایجاد مکان برای توانمند سازی زنان و دسترسی به خدمات و مهارت های معیشتی اشتغال زایی" شعبه ولایت قندهار دیدار کرد.
موسسه ASLO یک پروژه کمک بشردوستانه و اشتغال‌زایی و دسترسی زنان به خدمات معیشتی در ولایت کندهار بوده که سواد آموزی، زراعت و توزیع پول نقد از فعالیت‌های عمده این موسسه در این ولایت می‌باشد.
این پروژه در ولسوالی‌های دند، دامان و ارغنداب فعالیت داشته، که با تطبیق آن نزدیک 965 تن به صورت مستقیم مستفید می‌شوند.
این پروژه بسیج‌سازی جوامع، زنان آسیب‌پذیر و فقیر، زنان بیوه، عودت کننده، زنان بی‌سواد، خانم سرپرست خانواده و خانم‌های معلول را با سواد آموزی، مهارت‌های تجارتی و تولید مرغداری، زنبورداری و لبنیات، توزیع پول نقد تحت پوشش قرار می‌دهد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS