معین زراعت و مالداری با مسوولان موسسه «دانه های تجدید حیات» دیدار کرد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۹ - ۱۵:۵۸
معین زراعت و مالداری با مسوولان موسسه «دانه های تجدید حیات» دیدار کرد

۱۹ ثور ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  با لیویا ماریوزی، سامانتا پیتنل و فیضان احمد مسوولان پروژه دانه های تجدید حیات (Seeds of Rebirth) دیدار و روی امضای تفاهم‌نامه این موسسه با وزارت زراعت گفتگو نمود.
مولوی صدراعظم عثمانی در این دیدار بر شفافیت در تطبیق این پروژه تاکیده کرده گفت:« هرموسسه که در افغانستان فعالیت می‌کند باید تحت اصول و قوانین امارت اسلامی باشد و ما مطابق اصول امارت اسلامی با شما همکار هستیم.»
موسسه دانه های تجدید حیات در ولایت های لغمان، کنر و ننگرهار فعالیت داشته و برای خانم های متشبث گاوهای شیری و بُز توزیع می‌نماید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۳۷
Background image

توزیع کمک‌های زراعتی و باغداری برای ۱۴۸ دهقان مستحق در ولایت فراه

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه در همکاری با مؤسسه «CHA» و با تمویل برنامه جهانی غذا (WFP)، کمک‌های مختلف زراعتی و باغداری را برای. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۱۲
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی کوزکنر ولایت ننگرهار

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار در همکاری با اداره زراعت و غذای سازمان ملل متحد (FAO) و با همکاری تخنیکی مؤسسه "نوی مشورتی و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۴:۲۸
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت بلخ به هدف بررسی علل کاهش نرخ پخته و زیان دهاقین

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بررسی عوامل کاهش نرخ پخته و یافتن راه‌حل‌های مؤثر برای جلوگیری از زیان دهاقین، مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس توسعه غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در. . .

بازگشت به خبرها