معین زراعت و مالداری با مسوولان «بنیاد روپانی» دیدار کرد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۸ - ۱۰:۱۹
معین زراعت و مالداری با مسوولان «بنیاد روپانی» دیدار کرد

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسوولان «بنیاد روپانی» که تطبیق کننده پروژه «تقویت معیشت و مصونیت غذایی» اند دیدار و گفتگو کرد.
بنیاد روپایی که به حمایت مالی سازمان جهانی غذا تمویل می‌گردد پروژه را زیر نام تقویت معیشت و مصونیت غذایی در ولسوالی سروبی ولایت کابل به هزینه مجموعی یک میلیون ۵۳۱ هزارو ۱۵۵ دالر امریکایی راه اندازی نموده است.
به گفته مسوولان این بنیاد، احداث ذخیره آب، تاسیس فارم‌های کوجک ماهی‌پروری، ایجاد باغچه‌های خانگی، آموزش دهاقین، توزیع وسایل، ساخت بایو گاز و ساخت دیوارهای گیبیونی از فعالیت‌های این بنیاد بوده است.
مسوولان این بنیاد افزودند: با تطبیق پروژه «تقویت معیشت و مصونیت غذایی» در ولسوالی سروبی ولایت کابل برای سه هزار و ۲۰۰ به طور مستقیم زمینه کار را فراهم سازند، هم‌چنان به همین تعداد پول در مقابل کار نیز داده می‌شود.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد تا با همکاری نهادهای همکار زمینه اشتغال‌زایی را مهیا و به دهاقین و مالداران در مرکز و ولایات کمک نماید .

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها