معین زراعت و مالداری با مسئولان بنیاد خیریه سلام دیدار کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۸ - ۱۱:۸
معین زراعت و مالداری با مسئولان بنیاد خیریه سلام دیدار کرد

۱۸ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با سیمونا فرناندیز، رئیس بنیاد خیریه سلام  (Salaam Foundation)، حمیدالله جویا، مسئول بنیاد سلام در افغانستان، و باسم حتاحت، مشاور پارلمان اروپا، دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار مولوی صدراعظم عثمانی اعلام کرد که کشت کوکنار در افغانستان به صفر رسیده است و افزود: «ما تلاش داریم در مناطقی که قبلاً کوکنار کشت می‌شد، بدیل‌های مناسب ترویج دهیم و برای این هدف بودجه نیز تخصیص داده‌ایم.»
وی همچنین بر اهمیت شفافیت و مؤثریت در اجرای پروژه‌ها توسط مؤسسات داخلی و خارجی تأکید کرد و گفت: «هدف اصلی از تطبیق پروژه‌ها خدمت به مردم، به‌ویژه دهقانان، است.»
بنیاد خیریه سلام که در ایتالیا تأسیس شده است، در بخش‌های مختلف فعالیت دارد و یکی از حوزه‌های عمده کاری آن زراعت است.
رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری بر ادامه همکاری با نهادها و مؤسسات ملی و بین‌المللی تأکید کرده و تلاش می‌کند زمینه ارائه خدمات به مردم، به‌ویژه دهقانان و مالداران، را فراهم سازد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۹:۵۲
Background image

افتتاح سردخانه سه‌هزار متریک‌تُنی در ولایت کابل


۲۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
یک سردخانه میوه تازه به نام «سردخانه حبیب جمال‌زوی» با ظرفیت سه‌هزار متریک تُن، به هزینه ۳ میلیون دالر و در مساحت شش جریب زمین در پارک صنعتی ولسوالی ده‌سبز ولایت کابل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۶
Background image

توزیع وسایل مالداری برای ۲۹۱ مستفیدشونده در ولسوالی چهار بولک

۲۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای حمایت از مالداران، وسایل و تجهیزات مالداری برای ۲۹۱ نفر مستفیدشونده در ۷ قریه ولسوالی چهار بولک توزیع گردید. این برنامه پس از سروی قبلی مستفیدشوندگان و سپری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۵
Background image

توزیع وسایل نجات به ارزش بیش از ۱٫۸ میلیون افغانی در ننگرهار

۲۷ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با همکاری تخنیکی اداره مهاجرت دنمارک «دانچر رفوجی کونسل» و حمایت مالی اتحادیه اروپا و. . .

بازگشت به خبرها