معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت به ولایت فراه سفر کرد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۳/۱۷ - ۱۰:۳۲
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت به ولایت فراه سفر کرد

مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت فراه با کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت دیدار نمودند.
در جریان این دیدار کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه گزارش کارکردها و دستاورد ها، مشکلات و  پیشنهادات شان را با معین زراعت و مالداری شریک ساخته و خواستار توجه رهبری وزارت زراعت به آن شدند.
در همین حال معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت پس از استماع مشکلات کارمندان ریاست زراعت فراه اطمیان همکاری لازم را با آنها سپرده و خواستار انجام تلاش بیشتر کارمندان در  جهت رشد زراعت و مالداری ولایت فراه شد.
معین آبیاری و منابع طبیعی همچنان از باغ شمالی و جنوبی باغپل مربوط به مرکز ولایت فراه  نیز بازدید نموده و به مسوولان آن هدایت داد تا توجه جدی در حفظ و مراقبت از باغ نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۲:۱۷
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی برای راه‌اندازی پروژه‌های مشترک عمرانی میان وزارت زراعت و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱۶ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به هدف هماهنگی برای راه‌اندازی ده‌ها پروژه عمرانی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد برگزار شد.
این جلسه به رهبری مولوی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۹:۴۵
Background image

نظارت از روند احداث  ۱۰ باب سردخانه صفری در ولایت کاپيسا

۱۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از روند احداث ۱۰ باب سردخانه صفری در ولسوالی‌های نجراب و تگاب این ولایت نظارت به عمل آورد.
این پروژه به هدف ذخیره و نگهداری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۹:۲۵
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت و یک شرکت خصوصی برای تولید تخم‌های اصلاح‌شده بذری

۱۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تفاهم‌نامه‌ای همکاری با یک شرکت خصوصی تولید تخم‌های بذری پیرامون معرفی ورایتی‌های جدید اصلاح‌شده تخم بذری نباتات به امضا رساند.
این. . .

BACK TO NEWS