معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با معاون والی لغمان دیدار کرد

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۹ - ۱۰:۱۵
د کرنې وزارت د اوبو لګولو او طبیعي سرچینو مرستیال د لغمان له مرستیال والي سره وکتل

مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت‌های شرقی با مولوی اخترمحمد مزمل، معاون والی لغمان، دیدار کرد.
در این دیدار، مولوی فیضان درباره حفاظت از جنگلات، پیشرفت پروژه‌های زراعتی و برنامه‌های آینده صحبت کرد. وی تاکید کرد که حفاظت از جنگلات یکی از مسئولیت‌های بزرگ و اساسی است و افزود: "تاکید امیرالمومنین شیخ هبةالله آخندزاده و ریاست الوزرا بر حفاظت از جنگلات است تا این سرمایه ملی به درستی حفاظت و مدیریت شود. ما متعهد به حفاظت از جنگلات هستیم و رهبری ولایت نیز در این عرصه باید همکاری کند."
مولوی فیضان همچنین خواستار جلوگیری از استخدام افراد غیرمسلکی در اداره زراعت شد و گفت که استخدام چنین افرادی مشکلاتی ایجاد می‌کند و مانع پیشرفت کارها می‌شود.
در ادامه، معاون والی لغمان از تعهد امارت در تطبیق پروژه‌ها و حفاظت از جنگلات سخن گفت و افزود که با آمدن امارت، از قطع جنگلات و قاچاق چوب جلوگیری شده است.
در این دیدار، مولوی معاذالله عادل، رئیس ترویج تکنالوژی‌های نوین آبیاری، و مولوی عبدالستار حکیم، رئیس زراعت لغمان نیز حضور داشتند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۵:۴۵
Background image

جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی برگزار شد

۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی به ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، اعضای شورای رهبری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۸:۴۳
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری لمپی اسکین گاوی در ولایت کاپیسا

۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری لمپی اسکین (آبله پوستی گاوی) با هدف جلوگیری از شیوع این بیماری و حفظ سلامت مواشی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا با همکاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۸:۳۷
Background image

رئیس زراعت بدخشان با مسئول زون شمال‌شرق سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دیدار با مسئول زون شمال‌شرق سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، بر گسترش همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های مؤثر زراعتی، باغداری و. . .

بازگشت به خبرها