معین آبیاری و منابع طبیعی به دهقانان در قندهار: وزارت زراعت متعهد است که با شما همکاری همه‌جانبه کند

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۲:۴۷
معین آبیاری و منابع طبیعی به دهقانان در قندهار: وزارت زراعت متعهد است که با شما همکاری همه‌جانبه کند

۲۵  جدی ۱۳۹۹
حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، در جریان سفرش به ولایت قندهار با شماری از دهقانان، باغداران و مالداران آن ولایت دیدار و با آن‌ها درباره‌ی آخرین فعالیت‌ها، مشکلات و چالش‌های بخش‌های کاری‌شان به صورت همه‌جانبه گفت‌وگو کرد.
در این نشست نماینده‌گان دهقانان، باغداران و مالداران به نوبت، از کارکردهای وزارت زراعت در بخش‌های زراعت، باغداری و مالداری قدردانی کردند و در کنار آن مشکلات و چالش‌های سرراه کار خودشان در این بخش‌ها را با معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت در میان گذاشتند. آنان هم‌چنان خواهان یافتن راه‌حل برای مشکلات‌شان و نیز افزایش توجه وزارت زراعت به بخش‌های کاری خودشان شدند.
در همین حال حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، پس از شنیدن خواست‌ها و مشکلات نماینده‌گان دهقانان، باغداران و مالداران ولایت قندهار به آنان گفت: «وزارت زراعت متعهد است که با توجه به امکانات خود، مشکلات در بخش‌های یادشده را تا اندازه‌ای کاهش بدهد و به خاطر تقویت سکتورهای یادشده به شما همکاری‌های همه‌جانبه کند.»

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۴:۱
Background image

اقدامات ریاست زراعت سمنگان به‌منظور حفاظت از شول پسته


۱ سرطان  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به هدف نگهداری و حفاظت از شول پسته، اقداماتی را در هماهنگی با نهادهای امنیتی و انجمن‌های جنگلداری این ولایت روی‌دست گرفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۰:۱۱
Background image

سفر رئیس اداری وزارت زراعت به ولایت سرپل برای بررسی جایدادهای خالصه و منابع عایداتی

 ۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش

قاری محمد اکبر امینی، رئیس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به هدف تثبیت جایدادهای خالصه و اجاره‌دادن آن، به ولایت سرپل سفر نمود.
در جریان این سفر، رئیس اداری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۶
Background image

توزیع کندوهای نگهداری غله و آرد برای دهاقین ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۳۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به دستور رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، در ولسوالی سیاگرد، ۱۷۸ کندو برای نگهداری غله و آرد گندم بین دهاقین این ولسوالی توزیع شد.
این اقدام در پی توزیع ۱. . .

BACK TO NEWS