معین  آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت از فارم منگلی در کندهار بازدید کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۸ - ۱۱:۴
معین  آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت از فارم منگلی در کندهار بازدید کرد

مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به همراه مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، از فارم منگلی در ولسوالی شاولیکوت این ولایت بازدید به عمل آورد. 
هدف از این بازدید بررسی پیشرفت فعالیت‌های فارم و بهبود مدیریت امور آن بود.
مولوی فیضان طی بازدید خود از بخش‌های مختلف فارم، از جمله تأسیسات جدید، دیوارهای استنادی و دیگر پروژه‌ها دیدن کرد. او تأکید کرد که مسئولان باید کارهای مربوط به ساخت دیوار استنادی، شخم‌زدن زمین‌ها، ایجاد قوریه‌ها و سیستم منظم آبیاری را تسریع بخشند. همچنین، وی خواستار جلوگیری از غصب زمین‌های فارم شد و تأکید کرد که به هیچ فردی اجازه داده نشود در زمین‌های این فارم زراعت کند.
وی به ویژگی‌های خاص خاک فارم منگلی اشاره کرد و گفت که این زمین برای پرورش نهال بسیار مناسب است و از نظر منابع غنی آبی نیز در وضعیت خوبی قرار دارد. او افزود که این فارم می‌تواند به‌عنوان یک محل تفریحی مناسب برای شهروندان کندهار توسعه یابد و نقش مهمی در تأمین یک محیط تفریحی برای خانواده‌ها ایفا کند.
در ادامه، مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار، برنامه‌های آینده مربوط به فارم منگلی را تشریح کردند و بر ضرورت حمایت وزارت زراعت تأکید ورزیدند. در پاسخ، مولوی فیضان از همکاری کامل وزارت زراعت اطمینان داد و وعده کرد که منابع و امکانات لازم برای توسعه این فارم فراهم خواهد شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها