معرفی نباتات جدید و ساخت ۲۶ مزرعه نمایشی نباتات تیلی در بادغیس

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۲ - ۱۳:۲۷
معرفی نباتات جدید و ساخت ۲۶ مزرعه نمایشی نباتات تیلی در بادغیس

۱۲ حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت، ‌آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به منظور توسعه کشت و افزایش تولید نباتات تیلی در این ولایت، ۲۶ مزرعه‌ی نمایشی نباتات تیلی می‌سازد. این مزرعه‌های نمایشی که شامل گیاهان زغر، ممپلی، آفتاب‌پرست و کنجد می‌شود، هر کدام به مساحت نیم جریب در زمین‌های آبی ساخته می‌شود.
هدف از ساخت این مزرعه‌های نمایشی ترویج نباتات صنعتی و هم‌چنان معرفی نباتات جدید، از قبیل زغر و ممپلی است که تا کنون دهقانان با کشت و تولید آن آشنایی نداشته‌اند.
با ساخت این مزرعه‌های نمایشی، به جز از دهقانان مستفیدشونده، دیگر دهقانان نیز چگونه‌گی کشت و پرورش آن‌ها را یاد خواهند گرفت.
این مزرعه‌ها در حالی ساخته می‌شود که قبلاً ۹۵ دهقان علاقه‌مند در زمینه‌های کاشت و برداشت نباتات تیلی در برنامه‌های آموزشی، از جانب ریاست زراعت مهارت‌های نو در این بخش یاد گرفته‌اند.
کشت نباتات تیلی در بادغیس سابقه طولانی دارد و روغنی که از این نباتات تولید می‌شد، به شکل سنتی پروسس می‌شد.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بادغیس در نظر دارد با راه‌اندازی و تطبیق برنامه‌های منظم ترویجی و تشویقی، صنعت تولید و پروسس این نباتات با ارزش را در این ولایت تقویت کند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۸:۳۰
Background image

تکمیل و تحویل کشمش خانه‌ها و ذخیره خانه‌های محصولات زراعتی در ولایت غزنی

بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی، با همکاری پروژهٔ NRC، در این ولایت ۳۰ باب کشمش خانه  و ۲۰ باب سردخانهٔ نگهداری پیاز و و کچالو  با سیستم «صفر انرژی» ساخته شد.
ا. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۸:۱۵
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار: تولید روغن زیتون ۴۰ درصد افزایش یافته است

شرکت زراعتی وادی ننگرهار روند پروسس روغن زیتون را به ریاست سید محمد نعیم محمدی، رئیس اجرایی این شرکت، آغاز کرد. در مراسم افتتاح این روند، محمداجان راشد رئیس مالی و اداری، انجنیر ندی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

بازگشت به خبرها