معرفی رییس جدید تخنیک و ترانسپورت وزارت زراعت 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۴/۳ - ۱۰:۵۳
معرفی رییس جدید تخنیک و ترانسپورت وزارت زراعت 

۳ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی شمس الله محمد به اساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و منظور مقام ریاست الوزرا امارت اسلامی افغانستان به حیث رییس تخنیک و ترانسپورت تعین و از سوی معینان این وزارت به کارمندان آن اداره معرفی شد.
طی برنامهای با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی و شماری از روئسا و کارمندان وزارت زراعت مولوی شمس الله محمد رسما به حیث رئیس تخنیک و ترانسپورت معرفی و به کارش آغاز کرد.
در این برنامه معینان وزارت زراعت تاکید بر در نظر گیری اخلاص و تقوا در پیش برد امور کرده و خواستار موفقیت رئیس جدید تخنیک و ترانسپورت در پیش برد امور محوله شدند.
مولوی شمس الله محمد پیش از این در بست‌های ریاست توسعه سکتور خصوصی، ریاست عمومی عشر و زکات و مشاوریت معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت ایفای وظیفه نموده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۳۴
Background image

روند استملاک و قیمت‌گذاری زمین‌های واقع در ساحه بند آب للندر (شاتوت) در ولایت کابل با سرعت ادامه دارد

 

۳۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست ارزیابی، استملاک و اسکان مجدد مربوط ریاست اراضی  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق تیم‌های تخنیکی خویش، روند استملاک و قیمت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۳۱
Background image

برنامه آموزشی مدیریت سبزخانه‌ها در ولایت فراه آغاز شد


۳۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه و با همکاری مؤسسه «واسا»، برنامه آموزشی پنج‌روزه در بخش مدیریت سبزخانه‌ها برای ۸۰ تن امروز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۱۸
Background image

برگزاری جلسه در مورد احداث ۱۸ هکتار جنگل مصنوعی نهال بیر در ولایت لغمان


۳۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسئولان شرکت لوژستیکی ساختمانی زراعتی و مالداری رحمانزی و متخصصان بخش‌های مربوط، در خصوص. . .

بازگشت به خبرها