معرفی رئیس جدید ریاست اطلاعات و آگاهی‌عامه و سخنگوی وزارت زراعت

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۰ - ۱۶:۰
د کرنې وزارت د اطلاعاتو او عامه پوهاوی نوی رییس او ویاند معرفي شو

 

۲۰ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی به حیث رئیس جدید ریاست اطلاعات و آگاهی‌عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری معرفی و رسماً به کارش آغاز کرد. 
در مراسم معرفی وی، ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت و جمعی از روسا و مشاوران مقام وزارت حضور داشتند و از خدمات صادقانه او در گذشته قدردانی به‌عمل آمد.
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» در سخنرانی خود با تأکید بر اصل شایسته‌سالاری در اسلام، مولوی شیرمحمد حاتمی را از مجاهدان نیک‌نام و با ابتکار دانسته و گفت که وی پیش از فتوحات و در چهار سال اخیر نظام امارت، خدمات صادقانه انجام داده و اکنون رهبری امارت اسلامی افغانستان این مسئولیت را به او سپرده است.
مولوی شیرمحمد حاتمی دارای تحصیلات لیسانس در رشته اقتصاد و ماستری در علوم دینی بوده و پیش از این به عنوان آمر ارتباط داخلی ریاست دفتر مقام وزارت و رئیس زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت ایفای وظیفه کرده‌است. وی پس از معارفه، بر تعهد و تلاش برای بهبود اطلاع‌رسانی و تقویت ارتباط میان وزارت و مردم تأکید کرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها