مشکلات تولیدکننده‌گان بادام دایکندی بررسی شد؛ غرفه‌ی فابریکه‌های لبنیات دایکندی در شهرک جدید نیلی ایجاد می‌شود

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۲ - ۱۴:۳۲
مشکلات تولیدکننده‌گان بادام دایکندی بررسی شد؛ غرفه‌ی فابریکه‌های لبنیات دایکندی در شهرک جدید نیلی ایجاد می‌شود

۲۲ قوس ۱۳۹۹
تولیدکننده‌گان بادام و لبنیات، در دیدار با والی و مسوولان ولایت دایکندی، مشکلات‌شان را مطرح کردند.
در این دیدار، تولیدکننده‌گان بادام، مسوولان فابریکه‌های لبنیات، اتحادیه‌های تولیدکننده، مسوولان مؤسسه‌های همکار نیز حاضر بودند.
تولیدکننده‌گان بادام و فعالان سکتور لبنیات کمبود بازار را مشکل اساسی خودشان دانستند.
احمدضیا همدرد، ‌والی دایکندی پس از شنیدن مشکلات آنان، به تولیدکننده‌گان، از جمله باغداران بادام گفت که اگر روی کیفیت تولید بیش‌تر کار کنند، ‌بقیه مشکلات‌شان را اداره‌ی وی حل می‌کند.
در همین حال به خاطر افزایش فروش تولیدات فابریکه‌های لبنی، در هم‌آهنگی با مؤسسه‌ی اکسفام فیصله شد که در شهرک جدید نیلی، غرفه‌ی تولیدات فابریکه‌های لبنیات این ولایت ایجاد شود تا میزان فروش بیش‌تر گردد.
ولایت دایکندی، بزرگ‌ترین تولیدکننده‌ی بادام در کشور است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۰:۴۰
Background image

توزیع گندم و پول نقد برای ۱۲۰۰ خانواده بازگشته در فراه آغاز شد

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، روند توزیع کمک‌های غله و نقدی برای خانواده‌های جدید بازگشته در ولایت فراه آغاز شد. این برنامه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۴۱
Background image

توزیع کود کمپوست برای دهقانان ولسوالی چاه‌آب

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و دفتر میشن‌ایست، روند توزیع کودهای عضوی نوع کمپوست را برای شماری از دهقانان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۴۰
Background image

برگزاری جلسه سکتوری ریاست زراعت و انکشاف دهات ولایت نیمروز

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ریاست زراعت و انکشاف دهات ولایت نیمروز با حضور مولوی نیازمحمد وهاج رئیس زراعت، آبیاری و مالداری و نمایندگان ریاست‌های انکشاف دهات، انرژی و آب، همچنان. . .

بازگشت به خبرها