مساحت باغ‌های پسته در ولایت بلخ به بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ هکتار می‌رسد

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱/۲۸ - ۱۷:۱۵
مساحت باغ‌های پسته در ولایت بلخ به بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ هکتار می‌رسد

باغ‌های پسته در ولایت بلخ
مساحت باغ‌های پسته در ولایت بلخ به بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ هکتار می‌رسد.
این باغ‌ها در ولسوالی‌های دهدادی، مارمل، چهاربولک، نهرشاهی، چهارکنت، خلم، چمتال و شولگره توسط پروژه‌های وزارت زراعت، مؤسسه‌های همکار و مردم ساخته شده است.
از جمله‌ی پسته‌باغ‌ها، درختان جنگل‌باغ دولتی جیرن‌تازی در ولسوالی خلم که از نوع پسته وطنی است، دو سال می‌شود به حاصل آمده است.
 هم‌چنان پسته‌باغ‌هایی هم در ولسوالی چهاربولک ساخته شده که هر سال حاصل می‌دهد.
از یک درخت پنج ساله از این باغ  تا هفت کیلو پسته به دست آمده است.
پسته‌باغ‌هایی که توسط پروژه "NHLP" وزارت زراعت ساخته شده، به چهار هزار و ۵۰۰ جریب می‌رسد که اکنون روی پیوندزدن آن کار می‌کنند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۵:۵۵
Background image

اشتراک معین زراعت و مالداری در افتتاح و بهره‌برداری سردخانه نور هیواد در کابل

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در مراسم افتتاح و بهره‌برداری سردخانه نور هیواد در منطقه خوشحال‌خان شهر کابل اشتراک کرد.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع ماشین‌های پشم‌ریسی برای ۴۵۰ زن در ولایت غزنی

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به همکاری کمیته هالند برای ۴۵۰ تن از زنان در مرکز این ولایت و ولسوالی قره‌باغ ماشین‌های پشم‌ریسی توزیع کرد.
این برنامه به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۴۱
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی به‌منظور ایجاد کشتزارهای نمایشی در ولایت غزنی

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی، ترویج استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده و گسترش روش‌های معیاری زراعت، برای ۱۸ دهقان در مرکز این. . .

BACK TO NEWS