مرکز واحد طی مراحل اسناد صادراتی در هرات افتتاح شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۱۵ - ۱۸:۱۵
مرکز واحد طی مراحل اسناد صادراتی در هرات افتتاح شد

۱۵ سرطان ۱۴۰۰
مرکز واحد طی مراحل اسناد محصولات صادراتی با حضور سرپرست وزارت مالیه، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، وزیر صنعت و تجارت و مقام‌های محلی ولایت هرات طی مراسمی در این ولایت افتتاح شد.
محمدخالد پاینده، سرپرست وزارت مالیه، در این مراسم گفت که حل مشکلات تاجران ملی و تعدیل منطقی تعرفه‌ها از اولویت‌های وزارت مالیه است و این وزارت در جهت حمایت از صادرات و ایجاد توازن بین صادرات و واردات به تلاش‌هایش ادامه می‌دهد.
حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، در این مراسم گفت که حدود ۸۰ درصد صادرات کشور مربوط سکتور زراعت می‌شود و این سکتور از ایجاد این مرکز، بیشترین نفع را می‌برد. وی هم‌چنان گفت که ایجاد این مرکز به افزایش صادرات و بیلانس آن با واردات کمک می‌کند.
در این مراسم نثاراحمد فیضی غوریانی، وزیر تجارت و صنعت، ضمن مؤثر خواندن این مرکز در تسریع روند صادرات، گفت که پیش از این روند طی مراحل اسناد اموال صادراتی چندین روز طول می‌کشید، اما با ایجاد این مرکز، این روند در یک ساعت و زیر یک سقف انجام می‌شود.
هم‌چنان عبدالصبور قانع، والی هرات، با اشاره به پیشرفت‌های اقتصادی، صنعتی و تجارتی و راه‌اندازی نمایشگاه تولیدات داخلی در این ولایت، از گشایش این مرکز استقبال کرد

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها