مرحله دوم کمپاین واکسین طاعون نشخوارکننده‌های کوچک در تخار آغاز شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳۰ - ۱۱:۱۱
مرحله دوم کمپاین واکسین طاعون نشخوارکننده‌های کوچک در تخار آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار مرحله دوم کمپاین واکسیناسیون بیماری طاعون نشخوارکننده‌های کوچک را با همکاری مالی دفتر خوراک و زراعت جهان  آغاز نمود.
این کمپاین با حضور قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار، رسماً افتتاح شد و سهمیه واکسین هر ولسوالی به داکتران کلینیک‌های مربوطه توزیع گردید.
در این مرحله، قرار است حدود ۱۴۰ هزار دوز واکسین طاعون نشخوار کننده گان کوچک در مواشی مرکز و ولسوالی‌های این ولایت توسط کلینیک‌های موظف، تحت نظارت مدیریت‌های خدمات زراعتی تطبیق شود.
همچنین جهت قدردانی از همکاری‌های دفتر خوراک و زراعت جهان، تحسین‌نامه‌ای از سوی ریاست زراعت تخار به مسئول برنامه مالداری این دفتر در سطح زون اهدا گردید.
ریاست زراعت تخار هدف از تطبیق این کمپاین را جلوگیری از شیوع بیماری PPR و حمایت از مالداران عنوان کرده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS